Βασίλης Μπισμπίκης: Εκνευρισμένος με τις δηλώσεις του Άρη Σερβετάλη για τις αμβλώσεις

    Ημερομηνία:

    Ο Άρης Σερβετάλης τοποθετήθηκε για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση, εκφράζοντας την αντίθεσή του. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στις 27 Ιανουαρίου, ο ηθοποιός δήλωσε ότι, κατά τη γνώμη του, η άμβλωση είναι «αμαρτία» και τόνισε πως μια γυναίκα που μένει έγκυος πρέπει να «αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών της», με τις συγκεκριμένες δηλώσεις να προκαλούν αντιδράσεις.

    Μετά τις δηλώσεις του, αρκετοί τοποθετήθηκαν δημόσια, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους σε όσα ειπώθηκαν από τον Άρη Σερβετάλη. Ανάμεσά τους, ο Βασίλης Μπισμπίκης  που δεν άφησε ασχολίαστα όσα είπε ο ηθοποιός για τις αμβλώσεις, αφού μέσα από μέσα από μία δημοσίευση στα social media, έδειξε τον εκνευρισμό του. Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε ένα σχετικό άρθρο και έγραψε τη λέξη «Έλεος».

    Δείτε την ανάρτησή του

    Βασίλης Μπισμπίκης: Εκνευρισμένος με τις δηλώσεις του Άρη Σερβετάλη για τις αμβλώσεις

     

    Τι δήλωσε ο Άρης Σερβετάλης για τις αμβλώσεις

    Ο Άρης Σερβετάλης τοποθετήθηκε σχετικά με το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση, τονίζοντας πως είναι αντίθετος. Ξεκαθάρισε πως για τον ίδιο κάτι τέτοιο θεωρείται «αμαρτία», ενώ σημείωσε πως όταν μία γυναίκα μένει έγκυος, πρέπει να «αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών της».

    Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως η γυναίκα οφείλει να γεννήσει το παιδί, ακόμα κι αν δεν θέλει και στη συνέχεια, μπορεί να το… «πετάξει» ή να το αφήσει σε ορφανοτροφείο. Μάλιστα, ανέφερε πως κατά την άποψή του δεν έχει δικαίωμα να το «σκοτώσει», αφού πρόκειται για ένα απροστάτευτο ον, το οποίο στηρίζεται σε εκείνη.

    Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο ηθοποιός ανέφερε αρχικά: «Η έκτρωση είναι δολοφονία. Είναι απροστάτευτα πλάσματα που προτιμάμε να τα σκοτώσουμε. Δυστυχώς, αισθάνομαι ότι τη θέση της γυναίκας δεν την τιμά να ταυτίζεται με μία δολοφονία, ειδικά για ένα πλάσμα που είναι τελείως απροστάτευτο. Είναι προτιμότερο για μένα να πάρει την ευθύνη κάποιος να το κυοφορήσει και ύστερα ας το πετάξει ή ας το δώσει σε ορφανοτροφείο. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άδωνις Γεωργιάδης: Ήταν λάθος μου που δεν έκανα μήνυση στον γιατρό από το νοσοκομείο της Νίκαιας

    Στα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας στο νοσοκομείο της Νίκαιας αναφέρθηκε για...

    Ισλανδία: Πιθανό δημοψήφισμα ακόμη και τον Αύγουστο για ένταξη στην ΕΕ

    Σε μια συγκυρία όπου η γεωπολιτική αστάθεια επανακαθορίζει στρατηγικές επιλογές, η Ισλανδία φαίνεται...

    Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Νέος κύκλος δανείων 800 εκατ. ευρώ στην ελληνική αγορά

    Το πρόγραμμα ΤΕΠΙΧ III επανέρχεται τον Μάρτιο, δίνοντας εκ νέου πρόσβαση...

    Λιανεμπόριο τροφίμων: Πώς η Σαρακοστή εκτοξεύει νηστίσιμα και plant based

    Η περίοδος της Σαρακοστής αποτελεί κάθε χρόνο έναν από τους πιο...