Βασίλης Παϊτέρης: Τιμωρήθηκα με 29 χρόνια φυλακή και πρόστιμο 650 χιλιάδες ευρώ

    Ημερομηνία:

    Ο Βασίλης Παϊτέρης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και μίλησε για την δικαστική περιπέτεια που είχε, τον ρατσισμό που έχει βιώσει, το πρόβλημα που είχε με την υγεία του, αλλά και τα παιδιά του.

    Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε ότι εδώ και 20 χρόνια κάνει κοινωφελή εργασία καθώς έχει καταδικαστεί σε 29 χρόνια φυλακή και πρόστιμο ύψους 650 χιλιάδες ευρώ για ένα αυθαίρετο ακίνητο.

    «Μετά από 250 μηνύσεις, τιμωρήθηκα με 29 χρόνια φυλακή και 650.000 πρόστιμο. Κάνω κοινωφελή εργασία, γιατί να πάω φυλακή; Επειδή έχτισα ένα σπίτι;” σχολίασε ο Βασίλης Παϊτέρης.

    Ο τραγουδιστής υποστήριξε πως οι γυναίκες του… έφευγαν επειδή ο ίδιος δούλευε και αυτές έμεναν μόνες τους με τα παιδιά. “Με παρατούσαν οι γυναίκες επειδή δεν τις έβλεπα, ούτε τα παιδιά μου. Τι να κάνω εγώ; Να την παρακαλέσω να έρθει να ξανακαθίσει μόνη της;” είπε και πρόσθεσε ότι δεν ήθελε τα παιδιά του να ασχοληθούν με το τραγούδι.

     

    “Ήθελα ο ένας να γίνει λογιστής και ο άλλος δικηγόρος, αλλά δεν ήθελαν. Είμαι περήφανος για τα παιδιά μου και ας έχουν κάποια παράπονα” υποστήριξε ο Βασίλης Παϊτέρης.

    “Γεννήθηκα σε τσαντίρι, τότε υπήρχε ρατσισμός, με φώναζαν γύφτο και με χτύπαγαν ομαδικά” ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής. Τέλος αναφέρθηκε και στο πρόβλημα της υγείας του και την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

    “Πρόσφατα κρύωσα πολύ άσχημα, το λένε κορονοϊό, αλλά εγώ δεν το πιστεύω, το πέρασα ήπια” σημείωσε. “Κάνω ωμοφαγία λόγω ενός προβλήματος με την καρδιά, μένω στο βουνό, ανεβαίνω 180 σκαλιά δυο φορές τη μέρα. Δεν τρώω καθόλου κρέας, μόνο φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζάμπια: Νεκρές σε σαφάρι δύο τουρίστριες από επίθεση ελέφαντα

    Μια Βρετανίδα τουρίστρια και η φίλη της από τη...

    Συναγερμός στο Βαρθολομιό – Πυρκαγιά κοντά στο δάσος των Θινών (ΦΩΤΟ)

    Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτική περιοχή στο Βαρθολομιό Ηλείας,...

    Έγκλημα στην Αγία Παρασκευή – Πυροβόλησαν άντρα τουλάχιστον πέντε φορές

    Νεκρός εντοπίστηκε άντρας στην Αγία Παρασκευή, στην οδό Ειρήνης σήμερα (04/07)...

    ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Ιουλίου

    Συνολικά 65.251.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 56.107 δικαιούχους από τις 7 έως...