Βασίλης Τερλέγκας: Δεν έχω χρήματα, τα «έφαγα»

    Ημερομηνία:

    Ο Βασίλης Τερλέγκας έκανε δηλώσεις και μίλησε για την οικονομική του κατάσταση, τον πλειστηριασμό της εξοχικής του κατοικίας στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την ενδεχόμενη επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στο τραγούδι.

    Ο καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με τη μουσική. «Ήταν εύκολο να γίνω τραγουδιστής, γεννήθηκα έτσι», είπε.

    Ο Βασίλης Τερλέγκας ρωτήθηκε επίσης, για τον πλειστηριασμό της εξοχικής του κατοικίας. «Ας μου πάρουν όλα τα σπίτια, του κοσμάκη τα σπίτια να μην παίρνουν που τα έχει ανάγκη. Εγώ θα πάω και στα Καλάβρυτα στο σπίτι του πατέρα μου να μείνω. Δεν με ενδιαφέρει», ανέφερε.

    Τέλος, για την ενδεχόμενη επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στη μουσική σκηνή, είπε: «Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Κι ο Καζαντζίδης ήταν ένας τραγουδιστής που δεν τραγούδησε ποτέ. Τον Νότη να τον έχει ο Θεός καλά, δικές του είναι οι αποφάσεις».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στη μεγάλη μάχη της Αναστασίας όλοι (μας) δίπλα της! ΦΩΤΟ

    Η οικογένεια του στίβου ένωσε τις δυνάμεις της και...

    Που βρισκόταν αυτό το κτίριο στην Πάτρα;

    Το Μέγαρο Βουρλούμη στα Ψηλαλώνια (ΑΘανασίου Διάκου) Πρόκειται για ένα κλασικιστικό,...

    Αναγνωρίζετε ποια είναι αυτή η Πλατεία της Πάτρας; Πατήστε για την απάντηση και την “πηγή”

    Καρτ ποστάλ των αρχών του 1900. Ενθύμιο Πατρών (στα...

    Συγκλονίζει η 25χρονη Αυστραλή που επέλεξε υποβοηθούμενη αυτοκτονία λόγω ανίατης νόσου – «Αφήστε με να πεθάνω με τους δικούς μου όρους»

    Συγκλονίζει η απόφαση μίας νεαρής γυναίκας από την Αυστραλία να βάλει τέλος...