Βασίλης Τολιόπουλος: Πατέρας για πρώτη φορά ο παίκτης του Παναθηναϊκού – Γέννησε η σύντροφός του Μαρία Χατζηπαρασίδου

    Ημερομηνία:

    Μία από τις πιο όμορφες και ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους βιώνουν αυτές τις ημέρες ο Βασίλης Τολιόπουλος και η Μαρία Χατζηπαρασίδου, καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι, με τη χαρά να είναι διάχυτη στις πρώτες ώρες της νέας τους καθημερινότητας, καθώς υποδέχθηκαν τον μικρό τους «πρίγκιπα».

    Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Βασίλης Τολιόπουλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, όπου με αναδημοσιεύσεις ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για τον ερχομό του γιου του. Το γεγονός γέμισε με συγκίνηση τους ακόλουθούς του, ενώ δεκάδες ήταν οι ευχές που έλαβε, τόσο από απλό κόσμο όσο και από επίσημους φορείς του ελληνικού αθλητισμού.

    Μεταξύ αυτών και ο Παναθηναϊκός, η ομάδα στην οποία ο Έλληνας γκαρντ υπέγραψε πρόσφατα, ο οποίος έστειλε δημόσια τις ευχές του στον παίκτη και τη σύντροφό του. Σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Θερμές ευχές στον Βασίλη Τολιόπουλο και τη σύντροφό του, Μαρία, για τη γέννηση του γιου τους! Ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και καλότυχος!»

     

    Η Μαρία Χατζηπαρασίδου, πέρα από σύντροφος του παίκτη, είναι και μία από τις σημαντικότερες αθλήτριες του ελληνικού χάντμπολ. Υπήρξε επί σειρά ετών αρχηγός του ΠΑΟΚ, ενώ σήμερα ανήκει στο δυναμικό της Αναγέννησης Άρτας και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της και στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

    Βασίλης Τολιόπουλος: Πατέρας για πρώτη φορά ο παίκτης του Παναθηναϊκού – Γέννησε η σύντροφός του Μαρία Χατζηπαρασίδου

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απίστευτες απειλές συμμορίας απατεώνων σε 80χρονη: «Θα σου κόψουμε το κεφάλι και θα το κρεμάσουμε στο μπαλκόνι»

    Στο σημείο να χρησιμοποιήσουν απίστευτες απειλές κατά μίας 80χρονης...

    Σκότωσε τα δύο παιδιά (το ένα έμενε Πάτρα) και κατηγορείται για πλημμέλημα! Κλήθηκε σε απολογία

    Εξέλιξη καταγράφεται στην υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε...

    “Εφυγε” νωρίς η καθηγήτρια Ευανθία Γεωργοπούλου

    Βαθιά θλίψη για τον θάνατο της 55χρονης καθηγήτριας Ευανθίας...