Βασίλισσα Ελισάβετ: Δέχεται συχνές επισκέψεις από τον πρίγκιπα Κάρολο – Φόβοι για την υγεία της

    Ημερομηνία:

    Συχνές φαίνεται να είναι οι επισκέψεις του πρίγκιπα Καρόλου στην Βασίλισσα Ελισάβετ στο Μπαλμόραλ εξαιτίας των συνεχιζόμενων προβλημάτων υγείας της. Η Βασίλισσα πάσχει από κινητικά προβλήματα εδώ και σχεδόν ένα χρόνο με τους βασιλικούς εμπειρογνώμονες να εκφράζουν την ανησυχία τους.

    Η «Sun» ισχυρίστηκε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν αναμένεται να εγκαταλείψει τη Σκωτία για να διορίσει τον νέο πρωθυπουργό στις αρχές Σεπτεμβρίου. Επίσης, κανείς δεν την έχει δει να πηγαίνει στην εκκλησία τις Κυριακές, ωστόσο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στους ετήσιους αγώνες Braemar το επόμενο Σαββατοκύριακο.

    Η Βασίλισσα έχει μετακομίσει οριστικά από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ προς το Ουίνδσορ.

    Σχετικά με τις επισκέψεις του Κάρολου στο Μπαλμόραλ, η Ίνγκριντ Σιούαρντ, του περιοδικού Majesty, είπε: «Είναι πολύ ασυνήθιστο για τον Πρίγκιπα Κάρολο να κάνει αυτού του είδους τις αυτοσχέδιες επισκέψεις για να δει τη μητέρα του.

    Συνέχισε εξηγώντας πως: «Ο Κάρολος είναι ένας πολύ στοχαστικός άνθρωπος και σε ποιον άλλο μπορεί να βασιστεί τώρα που έφυγε ο πρίγκιπας Φίλιππος;»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκπαιδευτικοί: Ο οδηγός για την έξοδο στη σύνταξη – Ποιοι θεμελιώνουν δικαίωμα και πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις

    Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνταξιοδότηση χιλιάδων εκπαιδευτικών έχει ξεκινήσει. Ο Φεβρουάριος...

    Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας για οικονομία και Made in Greece για ποιότητα

    Σε ιστορικά υψηλά επίπεδα εκτοξεύεται η παρουσία των προϊόντων ιδιωτικής...

    Δύο Πατρινοί στην Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου της ΝΔ

    Mε απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής...

    Ιράν: Ο Αλί Χαμενεΐ προειδοποιεί με «περιφερειακό πόλεμο» εάν επιτεθούν οι ΗΠΑ

    Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, χαρακτήρισε σήμερα τις...