Βαθαίνει το χάσμα στον ΣΥΡΙΖΑ: Λήγει η προθεσμία για τους υποψηφίους προέδρους

Ημερομηνία:

Κλείνει απόψε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων προέδρων στον ΣΥΡΙΖΑ, με ένα ακόμη, νέο επεισόδιο στην εσωκομματική σύγκρουση. Μετά την χθεσινή τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη στο ΕΡΤNEWS, για ενδεχόμενο διάσπασης σε περίπτωση που δεν είναι υποψήφιος, αναδύεται και συζήτηση για τις αρμοδιότητες της Επιτροπής Δεοντολογίας σε σχέση με τις υποψηφιότητες. Και όλα αυτά ενώ δεν έχει καθοριστεί η διεξαγωγή του Συνεδρίου.

PHILOXENIA

Δύο εβδομάδες πριν από το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, άγνωστο παραμένει πού και με ποιους όρους θα διεξαχθεί. Στο μεταξύ, ενώ σήμερα λήγει η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για την προεδρία, το ρήγμα βαθαίνει όλο και περισσότερο.

Ότι η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για την άρση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του Στέφανου Κασσελάκη ήταν δημοκρατική, ξεκάθαρη και καταστατικά άψογη σχολιάζουν κύκλοι της πλειοψηφίας του οργάνου, και προοιωνίζουν νέες εξελίξεις, τονίζοντας πως βρίσκεται πλέον σε αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα αυτά, φυσικά, δεν τα κάνει επειδή, δήθεν, μάχεται για την Αριστερά, τη Δημοκρατία και τα δικαιώματα των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αλλά γιατί έχει έτοιμο το ΙΧ κόμμα του, με πολυτελή γραφεία και ιστοσελίδα η οποία είναι παραπλανητική με το όνομα ΣΥΡΙΖΑ, και ανταγωνιστική του.

O Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε βέβαιος για νίκη με υψηλό ποσοστό από την πρώτη Κυριακή και μίλησε για σχέδιο αποκλεισμού του ώστε να προχωρήσει σχέδιο ρευστοποίησης του κόμματος.

Την ίδια ώρα, στην αγορά της Νίκαιας, στο Μνημείο Μάντρας Μπλόκου Κοκκινιάς και στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης βρέθηκε σήμερα ο Σωκράτης Φάμελλος, τους του πολιτικού του προγράμματος παρουσιάζει ο Νικόλας Φαραντούρης δίνοντας έμφαση στη θωράκιση της Δικαιοσύνης ενώ από την Αλεξανδρούπολη ξεκινά αύριο την περιοδεία του σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη ο Παύλος Πολάκης.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Aχαϊα: ∆εν δέχθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ

Συνελήφθη, προχθές το απόγευµα, στο Αίγιο, από αστυνοµικούς της...

Πάτρα: Της ζήτησαν επικαιροποίηση στοιχείων… και της “βούτηξαν” τα χρήματα

Πατρινή κατήγγειλε στην Ασφάλεια ότι άγνωστοι της απέσπασαν από...

Πώς το Μαξίμου σπρώχνει το ΠΑΣΟΚ αριστερά και στοχεύει το Κέντρο

Ο «πράσινος ΣΥΡΙΖΑ» ανασύρεται όλο και πιο συχνά από...

Πάτρα: “Αποκλεισμένη” από το σπίτι της γυναίκα με τον εγχειρισμένο σύζυγό της, λόγω έργων στην Καραϊσκάκη

Οταν δεν υπάρχει προγραμματισμός στην κατασκευή έργων, όταν τα...