Βελόπουλος για τους βιαστές της 12χρονης: Θανατική ποινή ή χημικός ευνουχισμός

    Ημερομηνία:

    Βελόπουλος για τους βιαστές της 12χρονης: «Αυτοί δεν μπορούν να έχουν θέση στην κοινωνία», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.  Για την υπόθεση του κατά συρροή βιασμού της 12χρονης από τον Ηλία Μίχοτον Ιωάννη Σοφιανίδη και δεκάδες άλλους που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ή βρίσκονται υπό το μικροσκόπιο των Αρχών, μίλησε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

    Όπως ανέφερε, αν ήταν νομοθέτης θα επανάφερε την θανατική ποινή. «Πριν 1,5 χρόνο είπαμε στον κ. Τσιάρα και στον πρωθυπουργό, ο βιαστής και ο παιδοβιαστής να μην ξαναβγεί ποτέ».

    Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μίλησε επίσης για τον χημικό ευνουχισμό, που συζητείται τις τελευταίες ώρες και πρόσθεσε πως:

    «Αυτοί δεν μπορούν να έχουν θέση στην κοινωνία. Αν ήμουν νομοθέτης, θα είχα επιβάλει θανατική ποινή. Σε παιδεραστή και βιαστή γυναίκας θανατική ποινή. Αυτοί δεν είναι άνθρωποι. Αν δεν υπήρχε το νομικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εγώ θα ήθελα θανατική ποινή. Αυτοί είναι τέρατα, είναι ζώα» είπε μιλώντας στο Open.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 25 καλύτερες ατάκες που έχουν ειπωθεί για το σεξ

    Σεξ! Είναι η μόνη λέξη που είμαστε σίγουροι ότι...

    Πώς θα αυξήσετε τη διάθεση για πρωινό σεξ

    Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι, με μία επιπλέον ώρα ύπνου, οι...

    Πάτρα: Οι πρώην… τους καταγγέλλουν στην Εφορία για “μαύρα”

    Η εφορία βάζει στο μικροσκόπιο τους πλούσιους φορολογούμενους και...

    Πάτρα: “Ξαναχτύπησαν” οι μαϊμού καλόγριες

    Φαίνεται ότι “ξαναχτύπησαν” οι “μαϊμού” καλόγριες στην Πάτρα. Αυτή...