Βιασμός 12χρονης: Στη φυλακή ο 55χρονος προπονητής – Νέα προθεσμία πήρε ο 43χρονος ηλεκτρολόγος

    Ημερομηνία:

    Στη φυλακή οδηγείται ένας ακόμη κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Πρόκειται για ένα 55χρονο άνδρα που είχε συλληφθεί με ένταλμα για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής.

    Ο 55χρονος κατά την απολογία του, σήμερα στην ανακρίτρια, αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

    Ακόμη, σήμερα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη ζήτησε και έλαβε ένας ακόμη κατηγορούμενο. Πρόκειται για ο 43χρονο ηλεκτρολόγο, ο οποίος φέρεται και εκείνος να αρνείται την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής.

    Όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος συνάντησε τρεις φορές τη 12χρονη ωστόσο νόμιζε ότι ήταν μεγαλύτερη. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε επίσης ότι έδωσε χρήματα για την βοηθήσει και πως δεν υπήρξε ερωτική πράξη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ευρυτανία: Νεκρός ο 74χρονος ορειβάτης που αγνοούνταν στο Βελούχι – Βρέθηκε η σορός του σε χαράδρα

    Νεκρός εντοπίστηκε ο 74χρονος ορειβάτης που αγνοούνταν από το περασμένο Σάββατο...

    Η στρατηγική της μίας κάλπης – Οι δύο αριθμοί που θα μετρήσουν για την κυβέρνηση

    Η οδηγία του Μαξίμου στα κυβερνητικά και στα κομματικά στελέχη καθ’...

    Αντίστροφη μέτρηση για τις φορολογικές δηλώσεις – Πότε λήγει η προθεσμία

    Η διαδικασία των προσυμπληρωμένων δηλώσεων διευκολύνει τους φορολογούμενους, απαιτεί,...

    Βασίλης Παϊτέρης: «Διονύση Τσακνή είσαι γύφτος; Δεν είναι δικό του τραγούδι ο “Μπαλαμός”»

    Ο Βασίλης Παϊτέρης μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξή...