Βιαστής έβαζε αγγελίες για οικιακή βοηθό ψάχνοντας το θύμα του

    Ημερομηνία:

    Όπως αναφέρεται σε ενημέρωση απο την Ελληνική Αστυνομία, “συνελήφθη, πρωινές ώρες της 19-7-2022 στον Κορυδαλλό, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 65χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή κάθειρξης οκτώ (8) ετών, για το αδίκημα του βιασμού”.

    Φλίγκος

    “Ειδικότερα, ο ανωτέρω, αποκρύπτοντας τα πραγματικά του στοιχεία, δημοσίευε αγγελίες προς αναζήτηση γυναικών, για υποτιθέμενη απασχόληση τους ως οικιακών βοηθών, προκειμένου να προσεγγίσει-παγιδεύσει τα υποψήφια θύματά του”.

    Ο συλληφθείς, που οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, είχε καταδικαστεί το 2009, καθώς σύμφωνα με το δικαστήριο βίασε μια τότε 35χρονη γυναίκα.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Diana Ross: «Θα γιορτάσω μαζί με την Αθήνα τη ζωή, τη μουσική και την αγάπη»

    Αγαπάμε το ότι θα είμαστε εκείνοι οι οποίοι θα...

    Αυτή η Lamborghini Revuelto κοστίζει 1 εκατομμύριο ευρώ!

    Πέρα από τα λογότυπα της εταιρείας που φαίνονται αμέσως,...

    Πόσο έτοιμη είναι η Ελλάδα για πόλεμο με drones – Το θεσμικό πλαίσιο και οι δικαστικές προστριβές

    Ορίζοντας τριετίας τουλάχιστον και εργώδεις και συντονισμένες προσπάθειες μεταξύ...