Βιετνάμ: Η στιγμή που γέφυρα καταρρέει και 12 οχήματα πέφτουν στο ποτάμι – Τουλάχιστον 13 αγνοούμενοι

    Ημερομηνία:

    Ένα τρομακτικό σκηνικό σημειώθηκε στο Βιετνάμ, όταν ξαφνικά μια από πολυσύχναστη γέφυρα κατέρρευσε και 12 οχήματα βρέθηκαν στα ορμητικά νερά του Κόκκινου Ποταμού.

    Βίντεο από το ταμπλό αυτοκινήτου που βρέθηκε λίγα μέτρα πριν τη γέφυρα, δευτερόλεπτα πριν αυτή καταρρεύσει, κατέγραψε τη στιγμή που η γέφυρα Phong Chau στο Βιετνάμ υποχωρεί.

    Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα από το περιστατικό αγνοούνται 13 άνθρωποι.

    Μάλιστα, μπροστά από το αυτοκίνητο βρίσκεται και μία μηχανή, όπου ο αναβάτης σώζεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

    Το τραγικό περιστατικό, που σημειώθηκε το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου στην επαρχία Phu Tho, ενώ μόλις τρεις έχουν ανασυρθεί ζωντανοί από το νοσοκομείο.

     

    Ο Κόκκινος Ποταμός έχει φουσκώσει μετά την κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες μέρες το πέρασμα του τυφώνα Γιάγκι και είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 63 άνθρωποι να βρουν τραγικό θάνατο, ενώ άλλοι 40 συνεχίζουν να αγνοούνται.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποστέκογλου: «Είμαι πολύ περήφανος Έλληνας, θαυμάζω τη φιλοδοξία του Μαρινάκη»

    «Είμαι πολύ περήφανος Έλληνας, αλλά και πολύ περήφανος Αυστραλός»...

    Μήπως ήρθε η ώρα να μυηθείτε στο αμερικάνικο μπάρμπεκιου;

    Πολύ συχνά χρησιμοποιούμε τον όρο μπάρμπεκιου, εννοώντας γενικώς το ψήσιμο...

    Eurobasket 2025: Η Ελλάδα πρώτο φαβορί για το χρυσό στην ψηφοφορία της FIBA

    Ελλάδα για χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket 2025 «βλέπει» ο κόσμος. Η FIBA...

    ΑΝΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ: Στο 22ο δημοτικό σχολείο για τον αγιασμό

    Εγραψε η αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αννα Μαστοράκου: Η αυλή του σχολείου...