flamis.gr
Αληθινές ειδήσεις από την Πάτρα με το κύρος έγκριτων δημοσιογράφων. Έκτακτη επικαιρότητα και τα τελευταία νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν παρακολούθησα την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα»

Καλεσμένη στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε στη γνωριμία της με την Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μετρά εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που έκαναν τα πρώτα τους τηλεοπτικά βήματα. «Η Σίσσυ έμπαινε μέσα και όλοι έπεφταν κάτω, μιλάμε για ένα πλάσμα θεϊκό!», αποκάλυψε.

«Το Σισσάκι το ξέρω από τόσο δα, όταν οι δύο μας προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε τηλεόραση σε αυτή τη χώρα. Τα καταφέραμε, κάτι κάναμε», είπε με νόημα στην Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μου λείπει το Πάμε Πακέτο»

Στη συνέχεια Βίκυ Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε στο «Πάμε Πακέτο», την μακροβιότερη εκπομπή της prime time ζώνης.

«Νιώθω πολύ ευλογημένη. Μου λείπει, η αλήθεια είναι. Ήταν η μακροβιότερη εκπομπή στην prime time ζώνη, 14 χρόνια. Αυτό είναι μία δικαίωση, το θέμα είναι τι έχεις αφήσει στον κόσμο. Αυτή είναι η καταγραφή μας. Πιθανόν να το ξαναέκανα τελικά, αν και ένιωσα ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος. Είχα σημάδια από το σύμπαν», δήλωσε.

Το παρασκήνιο για την εκπομπή του ΑΝΤ1

Για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 που τελικά δεν πήρε σάρκα και οστά μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Όσο προχωρούσε η εξέλιξη του project και όσο κάναμε συσκεψεις και πηγαίναμε προς το τελικό προϊόν έβλεπα ότι δεν είναι αυτό που έχω συμφωνήσει να κάνω. Από την αρχή πήγαινα και δεν ένιωθα χαρά με αυτή την επιλογή. Ένιωθα ότι δεν είναι αυτό που θα δικαιώσει τις προσδοκίες μου και του κοινού», δήλωσε.

«Όταν κάτι δεν το πιστεύεις εσύ ο ίδιος να το κάνεις καλά, δεν υπάρχει περίπτωση… Γιατί να πειραματιστείς με αυτό και με τη σχέση σου με τον κόσμο; Υπάρχει και κάτι άλλο πέρα από αυτό, να είσαι καλά με τον εαυτό σου. Όταν ένιωθα ότι έμπαινα σε ένα βυζαντινισμό είπα ότι δεν θέλω αυτό να το ζήσω».

Η ίδια ξεκαθάρισε πως ήταν δική της απόφαση να μη συμμετέχει τελικά στην εκπομπή και ευχήθηκε τα καλύτερα στην Ελίνα Παπίλα και τους συνεργάτες της. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν παρακολούθησε την εκπομπή, ενώ δήλωσε πως παρατήρησε πως χρησιμοποιήθηκαν κάποιες από τις ιδέες της, ωστόσο δεν την ενόχλησε.

«Δεν μου αρέσουν οι μετριότητες»

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας η Βίκυ Χατζηβασιλείου παρακολούθησε μαθήματα life coaching. Για αυτή την εμπειρία ζωής δήλωσε:

«Όταν κάτι το αγαπάς πολύ είναι απλό, βάζεις το θέλω και την ψυχή σου, αλλιώς μην το κάνεις. Δεν έχει νόημα. Οι μετριότητες δεν μου αρέσουν. Εγώ και η επιλογή μου θέλω να πάμε… πακέτο και να προχωρήσω. Το ίδιο κάνω και με τις αξίες μου. Αυτές με έφεραν εδώ και δεν θα τις εγκαταλείψω», είπε.

Στη συνέχεια «έδειξε» τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να γίνουμε ο καλύτερος εαυτός μας.

«Έχουμε έρθει σε αυτό τον κόσμο ως υλοποιητές. Γιατί όμως οι άνθρωποι δεν ζουν τη ζωή που επιθυμούν και ζουν κάποιες φορές μία κατάσταση μέτρια; Δεν ξέρουν να συνδεθούν σωστά. Ας πούμε πονάει η μέση μου. Δεν θα πεις «ωχ, πονάει η μέση μου», θα πεις «θέλω να έχω άριστη φυσική κατάσταση». Δεν θα πεις «πάλι δεν έχω λεφτά να πληρώσω τον λογαριασμό», θα πεις «θέλω να έχω αφθονία για να εξυπηρετήσω τις ανάγκες μου». Θετικές δηλώσεις», εξήγησε.

«Πότε αποσυνδεόμαστε από τη ροή; Όταν κατακρίνουμε τους άλλους, όταν επικρίνουμε, όταν αγχωνόμαστε. Οποιαδήποτε στιγμή μία ανησυχία σε αποσυνδέει, απλά σαν να σου κλείνει τον διακόπτη. Η ανθρώπινη φύση είναι για να βρίσκεται στο φως. Όταν μπαίνεις σε τέτοιες καταστάσεις κατευθείαν γκριζάρει η ύπαρξή σου, η δόνησή σου. Ότι εκπέμπεις εκεί έξω παίρνεις πίσω. Εάν πιστεύεις ότι όλα θα πάνε καλά μπαίνεις σε ένα κβαντικό πεδίο κι έλκεις από εκεί, θα πάνε όλα καλά», κατέληξε.