Βίκυ Κάβουρα: Δε γουστάρω καθόλου την παρουσίαση – Στεναχωριέμαι για τις εκπομπές που έκανα

    Ημερομηνία:

    Στα πανέμορφα Χανιά ταξίδεψε το «Fishy» παρέα με τη Βίκυ Κάβουρα.

    Φλίγκος

    Η αγαπημένη ηθοποιός με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αφού ψάρεψαν και περιηγήθηκαν στα σοκάκια του νησιού, έφαγαν μαζί και μίλησαν για όλα.

    «Τρώω πολύ, όχι κάθε μέρα, αλλά υπάρχουν μέρες που με βλέπουν και ξαφνιάζονται. Τρώω πολύ ψάρι, δεν τρώω καθόλου πατάτες τηγανητές αλλά τρώω αρκετή σοκολάτα. Γυμνάζομαι σε όλη μου τη ζωή σχεδόν κάθε μέρα. Με το που ξυπνάω ντύνομαι, παίρνω καφέ στο χέρι και πάω κατευθείαν προπόνηση», είπε η Βίκυ Κάβουρα.

    Ωστόσο, για το ψάρι που τους σέρβιρε ο σεφ της εκπομπής, Γιώργος Τσαπάρας, είχε αντίθετη άποψη.

    «Δε μου άρεσε πολύ. Έχω θέμα με το κρεμμύδι και το σκόρδο», δήλωσε, με τον Γιώργο Τσαπάρα να λέει αστειευόμενος:

    «Ήταν σαν μαχαιριά στην καρδιά».

    «Στεναχωριέμαι για την παρουσίαση»

    Αν και ηθοποιός, η Βίκυ Κάβουρα έχει αναλάβει και παρουσίαση εκπομπής.

    ICECAP

    «Έκανα θέατρο όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τον κορωνοϊό. Έχω πάει στο «Dancing with the Stars» και μετά έκανα δύο εκπομπές με τον Νίκο Κοκλώνη. Δε γουστάρω περισσότερο την παρουσίαση, καθόλου.

    »Από τη μία στεναχωριέμαι πάρα πολύ, γιατί ίσως από τη μία η επιλογή μου να κάνω παρουσίαση μπέρδεψε τον κόσμο. Το καλό είναι ότι στη συνείδηση του κόσμου είμαι ηθοποιός παρόλο που έχω να παίξω τρία χρόνια».

    «Χρησιμοποιώ το ‘άγριο’ ως ασπίδα»

    Η ίδια μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

    «Έχω φτιάξει ένα ρομπότ σαν ρόλο και μπαίνω μέσα σε αυτό σαν άμυνα, όποτε νιώθω ότι δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Βέβαια αυτό είναι και παγίδα γιατί με γνωρίζει ο άλλος και λέει αυτή είναι άγρια, έχει τα όριά της. Βέβαια εγώ είμαι το αντίθετο, ούτε όρια έχω και είμαι πιο παιδί και γλυκιά πεθαίνεις».

    Όσο για τον λόγο που ακόμη δεν έχει παντρευτεί;

    «Δεν έχω παντρευτεί ακόμα γιατί δεν τον βρήκα, τον ψάχνω. Θέλω να με κάνει χαρούμενη, να κάνουμε παιδιά, τη ζωή μας να την κάνουμε απολαυστική, παιχνίδι. Δε θέλω σοβαρότητες και υπευθυνότητες, υπεύθυνος να είναι, ναι, αλλά όχι σοβαρότητες και σοβαροφάνειες. Θέλω να είναι παιχνίδι η ζωή, να έχει χιούμορ, να είναι χαρούμενος και σταθερός».

    Η ίδια, αποκάλυψε και πώς της αρέσει να περνάει τον ελεύθερό της χρόνο.

    «Μου αρέσει να χορεύω, να διαβάζω, να γυμνάζομαι. Και η δουλειά με διασκεδάζει πολύ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έρχεται «καυτό» καλοκαίρι τιμών στον κλάδο των υπηρεσιών

    Αναμφίβολα, ένας βασικός παράγοντας που ο πληθωρισμός στις τιμές καταναλωτή στην Ελλάδα «τρέχει»...

    Eurovision 2025: Τα βίντεο από τις πρόβες των μεγάλων φαβορί λίγες ημέρες πριν από τον τελικό

    Ο 69ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision πλησιάζει, με τον μεγάλο τελικό...

    Η διάφανη σοκολάτα: Το νέο γλυκό trend που συναγωνίζεται την Dubai chocolate

    Οι τάσεις γύρω από το φαγητό στο TikTok εμφανίζονται διαρκώς, προκαλώντας εκρήξεις...

    Τα ηλεκτρονικά καταστήματα κερδίζουν έδαφος και στα τρόφιμα

    Με ταχύτατους ρυθμούς αναπτύσσονται οι διαδικτυακές πωλήσεις στο λιανεμπόριο...