Βίντεο AI με τη… σύλληψη του Ομπάμα μέσα στον Λευκό Οίκο ανέβασε ο Τραμπ

    Ημερομηνία:

    Την ώρα που ο Τραμπ είναι πιεσμένος από τις αποκαλύψεις για τη σχέση του με τον παιδόφιλο δισεκατομμυριούχο Τζέφρεϊ Επστάιν, ο πρόεδρος και το κίνημα MAGA επιχειορύν να αλλάξουν την ατζέντα και να προωθήσουν το σενάριο ότι ο Ομπάμα και οι Δημοκρατικοί το 2016 κατασκεύασαν στοιχεία για να εμποδίσουν την εκλογή Τραμπ.

    Ο πρόεδρος το πήγε και ένα βήμα πιο πέρα, αναδημοσιεύοντας στον λογαριασμό του στο Truth Social ένα βίντεο που δείχνει μεταξύ άλλων τον Μπαράκ Ομπάμα να συλλαμβάνεται μέσα στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου.

    Φυσικά είναι βίντεο από πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης, αλλά χτίζει ένα ολόκληρο αφήγημα.

    Τη σύλληψη κάνουν πράκτορες του FBI που παίρνουν σηκωτό τον (υποτίθεται πρόεδρο) Ομάμα. Όλα αυτά με το Τραμπ να είναι στο ίδιο δωμάτιο και να χαμογελά πλατιά.

    Υπάρχει και συνέχεια: ο Ομπάμα, μετά της σύλληψη κάθεται περίλυπος μέσα στο κελί φορώντας την πορτοκαλί φόρμα του κρατούμενου.

    «Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου» είναι το μήνυμα στο βίντεο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τον απάτησε η γυναίκα του, την πλήρωσε το ξενοδοχείο

    Ιδιαίτερα εκδικητικός φάνηκε άπιστος σύζυγος σύμφωνα με τα βρετανικά...

    Τρεις τρόποι για να έρθετε σε οργασμό χωρίς σεξουαλική επαφή

    Πιθανότατα συνδέετε τους οργασμούς με τη σεξουαλική επαφή –...

    Γυναίκα καθυστέρησε ληστή κάνοντάς του στοματικό έpωτα

    Η 35χρονη βρήκε αυτόν τον τρόπο για να τον...

    Ανακαλύφθηκε το πιο μακρινό κβάζαρ στο σύμπαν – Η θηριώδης μαύρη τρύπα στο κέντρο του – ΦΩΤΟ

    Το πιο μακρινό και άρα πιο πρώιμο κβάζαρ (λαμπρό ενεργό γαλαξιακό...