ΒΙΝΤΕΟ: Άννα Βίσση: «Σείστηκε» το Καλλιμάρμαρο με 65.000 θεατές – «Είναι η καλύτερη βραδιά της καριέρας μου»

Ημερομηνία:

Κατάμεστο ήταν το βράδυ του Σαββάτου (5/10) το Καλλιμάρμαρο για την πολυαναμενόμενη συναυλία της Άννας Βίσση.

65.000 θεατές αψήφησαν την βροχή και έδωσαν το παρών για να τιμήσουν την δημοφιλή ερμηνεύτρια, η οποία τραγούδησε μερικές από τις 450 επιτυχίες που κουβαλά στις αποσκευές της για 51 χρόνια.

Στις κερκίδες των επισήμων βρέθηκε όπως πάντα δίπλα της ο Νίκος Καρβέλας στον οποίο αφιέρωσε τη χθεσινή βραδιά και τον ευχαρίστησε για όλα όσα της έχει χαρίσει αυτά τα χρόνια δισκογραφικά. Πλήθος διασήμων βρέθηκε επίσης για να παρακολουθήσει αυτή την ιδιαίτερη βραδιά.

 Η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή του Παναθηναϊκού Σταδίου περίπου μετά τις 9 το βράδυ και ερμήνευσε για τέσσερις ώρες περίπου μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, με το κοινό να την ακολουθεί.

«Ας χαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Μίμη Πλέσσα» – Η συγκινητική αφιέρωση της Άννας Βίσση
Η Άννα Βίσση κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής της συναυλίας στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο στάδιο που διήρκησε περισσότερο από 3,5 ώρες, ερμήνευσε τραγούδι εις μνήμην του Μίμη Πλέσσα.

Πιο συγκεκριμένα, η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να ερμηνεύσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τραγούδι του Μίμη Πλέσσα που έφυγε χθες από τη ζωή.

«Σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος μουσικός και συνθέτης. Ας χαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Μίμη Πλέσσα» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια και η φωτογραφία του Μίμη Πλέσσα μπήκε στην γιγαντοοθόνη.

Στη συνέχεια η Άννα Βίσση είπε το τραγούδι «Θα πιω απόψε το φεγγάρι».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Καύσιμα: Πόσο έχει φτάσει η βενζίνη – Οι περιοχές με τις υψηλότερες τιμές

Ακριβή παραμένει η αγορά καυσίμων στην Ελλάδα, με τη...

Δεν Κοστίζει Τίποτα της Μαίρης Μπουλή από τον Γυμνό Οφθαλμό

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Ταινία - Δεν Κοστίζει Τίποτα της Μαίρης Μπουλή Πού? -...

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Δράση συγκέντρωσης και διανομής σχολικών ειδών σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Ο Δήμος Ανδραβίδας –Κυλλήνης, μέσω του Παραρτήματος Ρομά, του...

Επιστημονικό Συνέδριο της Εκκλησίας της Ελλάδος για τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου

Ένα σημαντικό Επιστημονικό Συνέδριο, αφιερωμένο στη συμπλήρωση 200 ετών...