ΒΙΝΤΕΟ: Κάτια Ταραμπάνκο: Στο GNTM υπήρχε το κομμάτι της αυτοϊκανοποίησης – Τους έλεγα να βγουν από το δωμάτιο για να έχω λίγο χρόνο μόνη μου

    Ημερομηνία:

    Στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, «Sex Podcast II», βρέθηκε καλεσμένη η Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο μίλησε και για την περίοδο που βρισκόταν στο GNTM, αναφέροντας πως υπήρχε το κομμάτι της αυτοϊκανοποίησης και για την ίδια, αλλά και για τις συμπαίκτριές της.

    Συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπάνκο εξομολογήθηκε πως: «Το μεγαλύτερο διάστημα που έχω κάνει αποχή από το σεξ ήταν στο GNTM, που ήταν για έξι μήνες. Στο GNTM υπήρχε το κομμάτι της αυτοϊκανοποίησης. Συνεννοούμασταν με τα κορίτσια μεταξύ μας και πηγαίναμε με τη σειρά. Τους έλεγα να βγουν από το δωμάτιο για να έχω λίγο χρόνο μόνη μου και έκαναν και αυτές το ίδιο!».

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πολιτικός «σεισμός» για τις χρεώσεις στα ΑΤΜ – Τι απαντά η Τράπεζα Πειραιώς

    Μία σημαντική αλλαγή στη χρήση των ΑΤΜ ανακοίνωσε πρόσφατα...

    «Ο σύζυγός μου παρακολουθεί ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου την ώρα που κάνουμε έρωτα. Νιώθω άχρηστη»

    Είναι φυσιολογικό κάθε σχέση, ειδικά αν μετρά πολλά χρόνια ύπαρξης,...

    ΠΑΤΡΑ – ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ: Επεσε με τη μηχανή πάνω στις κατεβασμένες μπάρες

    Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιουλίου,...