Βίντεο: Λιοντάρια έφαγαν ζωντανό φύλακα ζωολογικού κήπου – Μπήκε στο κλουβί τους «για να εντυπωσιάσει την κοπέλα του»

    Ημερομηνία:

    Ένα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένας φύλακας του ζωολογικού κήπου δέχεται θανάσιμη επίθεση από λιοντάρια. Τα λιοντάρια τον έφαγαν ζωντανό αφού μπήκε μέσα στο κλουβί τους για να «εντυπωσιάσει την κοπέλα του».

    Ο άτυχος 44χρονος, που ονομάζεται F. Iriskulov, απαθανάτισε εν αγνοία του τις τελευταίες στιγμές του στην κάμερα καθώς βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του να μπαίνει στο κλουβί των λιονταριών πριν τον φάνε.

    Τα τρία θηρία εμφανίζονται παθητικά στην αρχή, καθισμένα ήρεμα στη μακρινή γωνία του κλουβιού. Ξαφνικά, το θηρίο ξεπηδά και ο άνδρας κάνει πίσω έκπληκτος προτού τα ζώα τον πλησιάσουν αργά.

    Λέει επανειλημμένα το όνομα ενός από τα λιοντάρια: «Σίμπα», προτού πει στο ζώο: «Σίμπα, να είσαι ήσυχος».

    Φλίγκος

    Αλλά αμέσως αφού άγγιξε τη χαίτη του ζώου, σε προφανές σημάδι της φρίκης που έρχεται, το λιοντάρι γλείφει τα χείλη του και ο άνδρας φαίνεται να υποχωρεί στιγμιαία προς τη μεταλλική πύλη.

    Στη συνέχεια, μόλις δύο λεπτά αφότου ξεκλείδωσε την πόρτα και μπήκε στο κλουβί, η κατάσταση παίρνει μια οδυνηρή τροπή, όπως φαίνεται στο βίντεο, με ένα από τα λιοντάρια να επιτίθεται στον ανυποχώρητο φύλακα.

    Βγάζει διαπεραστικές κραυγές καθώς του επιτίθενται τα λιοντάρια, ενώ η κάμερά του εξακολουθεί να λειτουργεί. Το βίντεο σκοτεινιάζει, αλλά ο ανατριχιαστικός ήχος των κραυγών του συνεχίζεται, καθώς συνεχίζει να εκλιπαρεί: «Κάντε ησυχία, σιωπή…».

    Στη συνέχεια το βίντεο κόβεται, αλλά οι αναφορές λένε ότι τα λιοντάρια κατασπάραξαν τον φρουρό.

    Τα θηρία «έσκισαν το δέρμα από το πρόσωπο του φρουρού», σύμφωνα με δημοσιεύματα ρωσικών ΜΜΕ. Μια επίσημη δήλωση ανέφερε: «Τα λιοντάρια τον σκότωσαν και έφαγαν εν μέρει το σώμα του».

    Η σορός του άνδρα βρέθηκε από άλλους εργαζόμενους στον ζωολογικό κήπο τέσσερις ώρες μετά την επίθεση, όπως αποκαλύφθηκε.

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νερό με κουρκουμά: Ένα «χρυσό» ρόφημα για την υγεία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bd%ce%b5%cf%81%cf%8c-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%ac-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%cf%8c-%cf%81%cf%8c%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%b3/

    Άραχθος: Οι γονείς και των δυο παιδιών που είναι εγκεφαλικά νεκρά δωρίζουν τα όργανά τους

    Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα όπου...

    ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας: Συλλυπητήρια για την απώλεια του Ανδρέα Κυριακόπουλου

    Συλλυπητήριο μήνυμα: Ο θάνατος του Ανδρέα Κυριακόπουλου το απόγευμα της...