Βίντεο ντοκουμέντο: Λήστεψε, έκλεψε την πιστωτική κάρτα και έκανε αγορές «ανέπαφα»

    Ημερομηνία:

    Βίντεο ντοκουμέντο με τον Αλγερινό ληστή που αγοράζει προϊόντα από περίπτερο με ανέπαφη πιστωτικά κάρτα, που είχε κλέψει από Λιθουανό φοιτητή, φέρνει στο φως το Law&Order.

    Ο αλλοδαπός ληστής, λίγο μετά τη ληστεία πηγαίνει σε περίπτερο στα Εξάρχεια και κάνει αγορές με την κάρτα του φοιτητή.

    Η ένοπλη ληστεία, είχε σημειωθεί στις 8 Απριλίου, όταν παραβίασε παράθυρο διαμερίσματος στην οδό Κατακουζηνού στα Εξάρχεια.

    Ενώ έψαχνε το σπίτι, ο 20χρονος Λιθουανός, άκουσε θόρυβο και όταν έφτασε στο σαλόνι, ο δράστης τον ακινητοποίησε με ένα τεράστιο μαχαίρι. Του άρπαξε το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του που περιείχε 150 ευρώ, πιστωτικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα.

    Ο ληστής με το «παγωμένο βλέμμα», έφυγε σαν κύριος από την κεντρική είσοδο του σπιτιού. Το θύμα κατήγγειλε τη ληστεία στην Ασφάλεια Εξαρχείων. Από την τράπεζα ο 20χρονος ενημερώθηκε για τις αγορές που έκανε ο αλλοδαπός κακοποιός και ερευνώντας η αστυνομία τα καταστήματα, ταυτοποίησε τον δράστη.

    Μετά από δύο μήνες ερευνών, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, εντόπισαν τον Αλγερινό κακοποιό στην οδό Φυλής και τον συνέλαβαν.

    Ο νεαρός φοιτητής αναγνώρισε τον δράστη που του κόλλησε το μαχαίρι στο λαιμό και τον λήστεψε. Ο 35χρονος αλλοδαπός, οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές και προφυλακίστηκε.

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τζακ ΝτεΤζονέτ: Πέθανε ο τζαζίστας που έκανε τα ντραμς να «τραγουδούν»

    Ο Τζακ ΝτεΤζονέτ, ένας από τους κορυφαίους και πιο...

    Ηλεία: Στη φυλακή και οι πέντε που «ρήμαζαν» σπίτια

    Προφυλακιστέοι κρίθηκαν αμέσως μετά την απολογία τους οι πέντε...

    Η «Αλιαδοφάγος» Πάτρα

    Από το Πάτρα η πολη της καρδιάς μας Η «Αλιαδοφάγος»...

    Ισραήλ: Άγνωστη ακόμα η τοποθεσία των τεσσάρων από τις 13 σορούς που παραμένουν στη Γάζα

    Το Ισραήλ εξακολουθεί να μην γνωρίζει πού βρίσκονται οι σοροί τεσσάρων...