ΒΙΝΤΕΟ: Ο Γάμος της Χρονιάς! Ζευγάρι από τα Τρίκαλα τιμά τα 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

    Ημερομηνία:

    Ζευγάρι από τα Τρίκαλα θέλησε να τιμήσει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο την επέτειο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους.

    Συγκεκριμένα πραγματοποίησε τον Γάμο του τηρώντας όλα τα έθιμα και τις παραδόσεις (Υπ όψιν πως ο γάμος που προβάλλεται στο βιντεο μας είναι πέρα για πέρα αληθινός) και ακόμα και οι φορεσιές του Γαμπρού, της νύφης, του κουμπάρου και των φίλων είναι εκείνης της εποχής και πολλές από αυτές καθώς και τα κειμήλια και άρματα που φέρουν είναι αληθινά από την εποχή της Ελληνικής Επανάστασης.

    Ο γάμος του Απόστολου Κωσταρέλλου και της αγαπημένης του Αριάννας, με καταγωγή από τα Ουράλια Όρη της Ρωσίας πραγματοποιήθηκε στον Βυζαντινό Ναό της Πόρτας Παναγιάς λίγο έξω από τα Τρίκαλα.

    Φλίγκος

    Ο γαμπρός ξεκίνησε από το χωριό του, το Γοργογύρι, αρματωλός, ενδεδυμένος με παραδοσιακή φορεσιά και καβάλα στο άλογο έφτασε με τον αδελφικούς του φίλους και κουμπάρους του Άλκη Αργυρίου και Στέφανο Πολυγένη , έπειτα από 3 ώρες πορείας μέσα στο δασος στο Ναό για το μυστήριο.

    Εκεί υποδέχθηκε τη νύφη η οποία έφτασε με άμαξα εποχής, που όμοιά της δεν έχει εμφανιστεί ξανά στα Τρίκαλα.

    GLEARNET

    Ακολούθησε η τέλεση του Ιερού Μυστηρίου παρουσία ελαχίστων προσκεκλημένων, λόγω των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για τον κορωνοϊό.

    Πηγή: Up Stories

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...