ΒΙΝΤΕΟ: Πάτρα: Ο Νίκος Καρακούκης απαντά στον Αλέξη Κούγια – «Αντί να ψάχνει επιχειρήματα άρχισε να με συκοφαντεί»

    Ημερομηνία:

    Ο κ. Νίκος Καρακούκης διευκρίνισε ότι δεν είχε οικονομικό κίνητρο όταν ασχολήθηκε με την υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο και απάντησε, μεταξύ άλλων, στα «πυρά» του συνηγόρου υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια.

    «Εγώ εκλήθην σε αυτή την ερώτηση με παραγγελία της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών στη ΓΑΔΑ, στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής για να ορίσει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία δύο ιατροδικαστές. Όταν έρχεται μία παραγγελία στην ιατροδικαστική υπηρεσία, απευθύνεται στον προϊστάμενο. Δεν θα έρθει σε κάποιον που δεν έχει ηγετικό ρόλο. Έτσι γίνεται πάντα σε όλες τις νεκροψίες-νεκροτομές» είπε ο κ. Καρακούκης απαντώντας στο σχόλιο του Αλέξη Κούγια που υποστήριξε ότι «αυτοδιορίστηκε».

    ICECAP

    «Τη λέξη «αυτοδιορίζομαι» πρέπει να τη γνωρίζει πολύ καλά, καθώς έχει στο βιογραφικό του τη νέα ελληνική γλώσσα. “Αυτοδιορίζομαι” σημαίνει ότι παίρνω εγώ την πρωτοβουλία χωρίς κανείς να με έχει εξουσιοδοτήσει. Εδώ έχουμε μία παραγγελία από την εισαγγελία, πάει στην Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και την παραλαμβάνει ο προϊστάμενος. Κοιτάζει λοιπόν ποιοι ιατροδικαστές είναι στην κορυφή της ιεραρχίας.  

    Με το θέμα της Τζωρτζίνας έχει ασχοληθεί ο κ. Μπουζιάνης. Με τη Μαλένα έχει ασχοληθεί η κα Τσάκωνα. Ορίζω εμένα και τον κ. Καλόγρηα» πρόσθεσε ο κ. Καρακούκης.

    Στη συνέχεια, ο κ. Καρακούκης επεσήμανε τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον κ. Καλόγρηα ότι είναι ιατροδικαστές δημοσίου και δεν είχαν κάποιο οικονομικό κίνητρο. «Δεν υπήρχε πολιτική αγωγή, δεν υπήρχε κανένας ενδιαφερόμενος να βρει δράστη», είπε.

     

     

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πρόεδρος ταξί σε Κυρανάκη: Θα τα κάνουμε «γυαλιά καρφιά» αν δεν μας αφήσετε να κινούμαστε στις λεωφορειολωρίδες

    Τηλεφώνημα με έντονες αναφορές έκανε στο γραφείο του αναπληρωτή...

    Λος Άντζελες: «Ρολά» για το εμβληματικό ελληνικό εστιατόριο Papa Cristo’s μετά από 77 χρόνια

    Αυλαία μετά από 77 χρόνια ρίχνει στις 4 Μαΐου...

    ΠΑΤΡΑ: Νέο ροζ σκάνδαλο… καταλήγει στα Δικαστήρια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%81%ce%bf%ce%b6-%cf%83%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b4%ce%b1%ce%bb%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%ae%ce%b3%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b1/

    Το Μινιόν άνοιξε ξανά τις πύλες του με το Zara των 6.000 τ.μ. – Δείτε εικόνες και βίντεο

    Ύστερα από δύο δεκαετίες εγκατάλειψης το ιστορικό πολυκατάστημα Μινιόν, άνοιξε ξανά...