ΒΙΝΤΕΟ – Τουρκία: Διασώθηκε βρέφος μετά από 55 ώρες – Το κράτησε ζωντανό η μητέρα θηλάζοντάς το

    Ημερομηνία:

    Ένα μωράκι 1,5 έτους έβγαλαν ζωντανό από τα συντρίμμια οι διασώστες στην  πόλη Καχραμάνμαρα της Τουρκίας. Οι διασώστες άνοιξαν μια σήραγγα από το κτίριο στην πλευρά της πολυκατοικίας μέχρι το σημείο από όπου προήλθε ο ήχος της μικρής Μάρσαλ.

    Ένας ακόμη ήχος μέσα από τα συντρίμμια στην πόλη Καχραμάνμαρα οδήγησε τους διασώστες στην αναζήτηση της 1,5 ετους Μάσαλ και της μητέρας της κάτω από τα συντρίμμια πολυκατοικίας που έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

     

    Οι διασώστες άνοιξαν μια σήραγγα από το κτίριο στην πλευρά της πολυκατοικίας μέχρι το σημείο από όπου προήλθε ο ήχος, σύμφωνα με το Anadolou. Τελικά, έφτασαν στην 1,5 έτους Μάσαλ και τη μητέρα της Yeliz Kıraççakalı. Οι ομάδες ανέσυραν το κοριτσάκι από τα ερείπια έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες .

    Ο πατέρας της, Ömer Kıraççakalı, ο οποίος βγήκε με δικά του μέσα κάτω από τα ερείπια την ημέρα του σεισμού και επανενώθηκε με το μωρό του ύστερα από 55 ώρες αγωνίας, αγκάλιασε το μωρό του στο ασθενοφόρο και βίωσε μεγάλη ευτυχία.

    Τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να εργάζονται για τον απεγκλωβισμό της μητέρας Yeliz Kıraççakalı, η οποία δήλωσε ότι κράτησε το μωρό της στη ζωή θηλάζοντάς την.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γλυφάδα: Έκκληση από τα αδέρφια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα – «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

    Το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο...

    Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

    Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε...

    Κλέβουν σχεδόν έξι εκατομμύρια λίτρα το χρόνο

    Η Ελληνική Αστυνομία σε συντονισμένες επιχειρήσεις των τελευταίων εβδομάδων...