Viral η φωτογραφία του Πατρινού Δημήτρη Κουρέτα με τους επισήμους να παρακολουθούν την παρέλαση στη βροχή

Ημερομηνία:

Μια φωτογραφία από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Λάρισα, την οποία δημοσίευσε ο Πατρινός Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο στιγμιότυπο αποτυπώνονται οι επίσημοι να παρακολουθούν την παρέλαση κάτω από τη βροχή, χωρίς να χρησιμοποιούν ομπρέλες.

Η εικόνα προέρχεται από τις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή.

Ο Δημήτρης Κουρέτας και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των Αρχών επέλεξαν να σταθούν εκτός του προστατευμένου χώρου της εξέδρας, παρακολουθώντας τους μαθητές που συμμετείχαν στην παρέλαση υπό βροχή.

Η συγκεκριμένη κίνηση καταγράφηκε φωτογραφικά και στη συνέχεια δημοσιοποιήθηκε από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία, ο Δημήτρης Κουρέτας αναφέρθηκε στην παρουσία των επισήμων δίπλα στους μαθητές, υπογραμμίζοντας ότι η παρέλαση πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Παράλληλα, χρησιμοποίησε τη φράση «Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι. Και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι», συνδέοντας την εικόνα με το μήνυμα της εθνικής επετείου.

Η ανάρτηση προκάλεσε έντονη κινητικότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας χιλιάδες επιδοκιμασίες και πολλά θετικά σχόλια.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Τέλος εποχής στα Εξάρχεια: Η «Μουριά» κατεβάζει ρολά μετά από 111 χρόνια

Τίτλοι τέλους πέφτουν για τη «Μουριά» στα Εξάρχεια, ένα...