Viral… οι κάλτσες του Ρίσι Σουνάκ στη G7

    Ημερομηνία:

    Στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα, στη Χιροσίμα συνεδριάζουν οι ηγέτες της G7, με τον Ρίσι Σούνακ να κερδίζει τις εντυπώσεις

    Οι ηγέτες των χωρών της Ομάδας των Επτά (G7) που συμμετέχουν στη σύνοδο κορυφής η οποία διεξάγεται στη Χιροσίμα, αποφάσισαν σήμερα νέες κυρώσεις που αποσκοπούν «να στερήσουν τη Ρωσία από τεχνολογίες, βιομηχανικό εξοπλισμό και υπηρεσίες της G7 που υποστηρίζουν την πολεμική επιχείρησή της».

    Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ταξιδεύει- με αεροσκάφος της γαλλικής κυβέρνησης- από την πόλη Τζέντα στη Χιροσίμα, για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής της Ομάδας των 7 (G7).

    Και ενώ οι εργασίες των G7 είναι σε εξέλιξη, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ τράβηξε τα βλέμματα των Ιαπώνων και του ομολόγου του, Φούμιο Κισίντα, λόγω της επιλογής που έκανε στις κάλτσες του.

    Συγκεκριμένα, ο Βρετανός πρωθυπουργός εντυπωσίασε τον Ιάπωνα ομόλογό του κατά τη διάρκεια δείπνου φορώντας κόκκινες κάλτσες της αγαπημένης ομάδας μπέιζμπολ του Ιάπωνα πρωθυπουργού καθώς οι κάλτσες είχαν το λογότυπο της Hiroshima Toyo Carp. Ο Φούμιο Κισίντα είναι οπαδός τους και η επιλογή του Ρίσι Σούνακ ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Παρουσιάζεται το βιβλίο του Τ.Σταθόπουλου για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού Πατρών

    Το νέο βιβλίο του Τάσσου Σταθόπουλου με τίτλο «Από...

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ: Σε Μια Κοινωνία που Πιέζεται, η Αστυνομία Δεν Μπορεί να Είναι το Άλλοθι

    του Γιάννη Ταπεινού, Αναπληρωτή Γραμματέα Τομέα Προστασίας του Πολίτη ΠΑΣΟΚ...

    Ν.Δ.: Οι νέοι αναπληρωτές Γραμματείς στη Γραμματεία Οργανωτικού – Ο Ιωάννης Δαρδαμάνης στην Δυτική Ελλάδα

    Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Με απόφαση του...

    Συνελήφθησαν ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ στη Φοινικούντα και ο επιχειρηματίας φίλος του από την Αθήνα

    Συνελήφθησαν ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ στη Φοινικούντα...