Βίβιαν Σαμούρη: Στην κοπή της πίτας της ΑΕΠ Ολυμπιάδας

    Ημερομηνία:

    Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, παραβρέθηκε σήμερα (Κυριακή 29 Ιανουαρίου), το πρωί, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΕΠ Ολυμπιάδας.
    Στο χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου, Κώστα Πελετίδη και της Δημοτικής Αρχής και ευχήθηκε η ίδια σε όλους, υγεία και αγωνιστικότητα στα αθλήματα και στη ζωή.
    Η Βίβιαν Σαμούρη αναφέρθηκε στις επιτυχίες της ιστορικής, όπως υπογράμμισε, Ολυμπιάδας, στο Στίβο, στο Βόλεϊ και στο Μπάσκετ, που έκαναν περήφανη την πόλη μας.
    Κλείνοντας ευχήθηκε στον πρόεδρο, κ. Σπύρο Θεοδωράκη, στα μέλη του Δ.Σ., στους αθλητές, στους προπονητές και σε όλο το δυναμικό της ΑΕΠ Ολυμπιάδας, ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες το 2023.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 7 βραδινές συνήθειες των ανθρώπων που δεν έχουν αυτοπειθαρχία και κίνητρο

    Οι περισσότεροι θεωρούμε το ξεκίνημα της ημέρας ως το...

    Ντοματόσουπα με κριθαράκι και φακές: Μια συνταγή από την cucina povera

    Την αξία, τη θρεπτικότητα και τις μεσογειακές ρίζες της cucina povera, έφερε ξανά...
    Best Shop