Βίβιαν Σαμούρη: Στην κοπή της πίτας της ΑΕΠ Ολυμπιάδας

    Ημερομηνία:

    Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, παραβρέθηκε σήμερα (Κυριακή 29 Ιανουαρίου), το πρωί, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΕΠ Ολυμπιάδας.
    Στο χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου, Κώστα Πελετίδη και της Δημοτικής Αρχής και ευχήθηκε η ίδια σε όλους, υγεία και αγωνιστικότητα στα αθλήματα και στη ζωή.
    Η Βίβιαν Σαμούρη αναφέρθηκε στις επιτυχίες της ιστορικής, όπως υπογράμμισε, Ολυμπιάδας, στο Στίβο, στο Βόλεϊ και στο Μπάσκετ, που έκαναν περήφανη την πόλη μας.
    Κλείνοντας ευχήθηκε στον πρόεδρο, κ. Σπύρο Θεοδωράκη, στα μέλη του Δ.Σ., στους αθλητές, στους προπονητές και σε όλο το δυναμικό της ΑΕΠ Ολυμπιάδας, ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες το 2023.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γυμνή στο κρεβάτι με τον σύντροφό της στις Κάννες η Χάλι Μπέρι – Διαφήμισε λιπαντικό για σεξ

    Η Χάλι Μπέρι απόλαυσε τη γιορτή της Μητέρας την Κυριακή, όπως φαίνεται στο...

    Τραγωδία στην Δυτική Ελλάδα! Νεκρός Πρόεδρος Κοινότητας, 32 ετών! Τροχαίο λόγω… αγριογούρουνου

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12 Μαΐου...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14-5-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΧΗΡΑ ΠΑΝΑΓ. ΠΑΝΩΡΙΟΥ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΩΝ. ΜΑΚΡΥΓΕΩΡΓΟΥ...