Βλάχος: «Ζητώ συγνώμη από τους παίκτες και τον κόσμο»

Ημερομηνία:

Η Εθνική Ελλάδας αναδείχτηκε δευτεραθλήτρια κόσμου μετά την ήττα στον τελικό του Παγκοσμίου Υγρού Στίβου από την Ουγγαρία με 14-13 στα πέναλτι, με τον Θοδωρή Βλάχο να είναι όμως απαρηγόρητος στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Και αυτό γιατί ο ομοσπονδιακός τεχνικός στάθηκε στο τάιμ άουτ που κάλεσε στα 37” για το φινάλε με το σκορ στο 10-10 και με την Εθνική να έχει παίκτη παραπάνω, ζητώντας συγγνώμη από τους παίκτες και τον κόσμο και τονίζοντας πως αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει στη ζωή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω. Οφείλω μία συγγνώμη στα παιδιά, έκανα το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή μου σε μία φάση η οποία θα έκρινε τον τελικό, που πήρα τάιμ άουτ στο τέλος και ήμασταν δύο-ένας μπροστά για να βάλουμε γκολ. Νομίζω ότι ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου στην πιο σπουδαία στιγμή της Εθνικής ομάδας. Συγγνώμη από τα παιδιά και όλο τον κόσμο.

Έχουμε προσδοκίες, το πιστέψαμε, ίσως να το αξίζαμε κιόλας, νομίζω πως χάσαμε στο τελευταίο λεπτό μια κλασική ευκαιρία για να βάλουμε γκολ, να περάσουμε μπροστά και μετά το λάθος σε αυτό το τάιμ άουτ νομίζω ότι μας χάλασε όλο το μομέντουμ.

Κρίμα, κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όλο το τουρνουά, φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Ελπίζω ότι θα έρθουν και άλλες ευκαιρίες, αυτή η ομάδα νομίζω ότι θα έχει και άλλες ευκαιρίες αλλά σήμερα ήταν μοναδική.

Είναι κάτι το οποίο το επιδιώκουμε, θέλουμε ο κόσμος να μας γνωρίσει, να μας αγαπήσει, να αγαπήσει το άθλημα, αν καταφέραμε αυτό είναι σπουδαίο.

Νομίζω ότι όταν θα φτάσουμε στην Ελλάδα θα καταλάβουμε ότι κάναμε κάτι σπουδαίο εδώ απλά δεν καταφέραμε το απόλυτο. Δεν ξέρουμε για πόσο θα μας στοιχειώνει αυτό το σημερινό αλλά θα προσπαθήσουμε να το βάλουμε πίσω και να προχωρήσουμε μπροστά για επόμενες επιτυχίες”.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Στα σχοινιά η Βίσση: «Παγώνει» εμφανίσεις, διώχνει συνεργάτες μετά τη ρήξη με Καρβέλα

Ανατροπές στα επαγγελματικά της Άννας Βίσση, την ώρα που...

«Καρφιά» από την πρώην σύζυγο του Βασίλη Μπισμπίκη: «Η αξιοπρέπεια δεν έχει τιμή»

Ηδημόσια αντιπαράθεση ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο...

Σαν τον σκύλο με τη… Γάκα – Ο Dr Ilias δηλώνει ότι δεν γνώριζε για την πλασμαφαίρεση

Μεγάλες ανατροπές, που αλλάζουν τα έως τώρα δεδομένα, σημειώνονται...

Ζεντάγια: Σάλος για τον τρόπο που χαιρέτησε την Μπριζίτ Μακρόν

Μια ολιγόλεπτη συνάντηση της Ζεντάγια με την Μπριζίτ Μακρόν...