flamis.gr
Ενημερωτικό Portal, Πάτρα, Αχαΐα

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η κόρη του έχει σχέση με τον Ζελένσκι!

Σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι της μοίρας και του… έρωτα, ο σύντροφος της κόρης του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, ονομάζεται… Ζελένσκι. Μόνο που ονομάζεται Ιγκόρ Ζελένσκι, είναι διακεκριμένος επαγγελματίας χορευτής μπαλέτου και κορυφαίος σκηνοθέτης και μαζί έχουν μια κόρη δύο ετών.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το ανεξάρτητο πρακτορείο «IStories» της Ρωσίας και το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», ο αγαπημένος της κόρης του Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχει κάποια συγγενική σχέση με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, και πρόκειται απλά για συνωνυμία.

Όμως, λόγω του πολέμου που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία από τη ρωσική εισβολή στις 24 Φεβρουαρίου, θα έλεγε κανείς πως πρόκειται για φάρσα. Όμως δεν είναι. Άλλωστε, οι δυο τους γνωρίστηκαν λόγω της κοινής τους αγάπης προς τον χορό.

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη του Πούτιν, Κατερίνα Τιχόνοβα, γεννήθηκε στη Γερμανία – όταν ο σημερινός Ρώσος πρόεδρος ήταν κατάσκοπος της KGB εκεί – και λέγεται πως είναι η αναπληρώτρια διευθύντρια του Ινστιτούτου Μαθηματικής Έρευνας Πολύπλοκων Συστημάτων στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας ενώ είναι και γνωστή ως χορεύτρια ακροβατικού ροκ εν ρολ.

Ήταν παντρεμένη με τον νεότερο δισεκατομμυριούχο της Ρωσίας, Κίριλ Σαμάλοφ, και το 2017 χώρισαν, με την ίδια να αρχίζει τα ραντεβού με τον Ιγκόρ Ζελένσκι, όπου και αυτός προερχόταν από διαζύγιο, από γάμο που απέκτησε δύο κόρες.

Οι κυρώσεις αποτελούν εμπόδιο για τον έρωτά τους

Για να είναι μαζί, η κόρη του Πούτιν έκανε πολλά ταξίδια από τη Μόσχα στο Μόναχο και αντίστροφα, σύμφωνα με το «IStories», το οποίο αποκαλύπτει πως η Τιχόνοβα ήταν στη Γερμανία, όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Όμως, οι κυρώσεις που τις επιβλήθηκαν από μια σειρά χωρών της Δύσης, δεν τις επιτρέπουν να πραγματοποιεί τα τακτικά ταξίδια της για να βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της.

«Επί δύο χρόνια, από το 2017 έως το 2019, η Τιχόνοβα έκανε το δρομολόγιο «Μόσχα – Μόναχο» και Μόναχο – Μόσχα», δεκάδες φορές. Ζούσε στη Ρωσία και ο πατέρας του παιδιού της ζούσε στη Γερμανία, όπου διηύθυνε το κρατικό μπαλέτο της Βαυαρίας. Το όνομά του είναι Ιγκόρ Ζελένσκι», αναφέρει το «IStories».

«Μέχρι το τέλος του 2019, η Κατερίνα Τιχόνοβα προφανώς βαρέθηκε να πετάει συνεχώς στο Μόναχο και αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στη Γερμανία για να βρίσκεται κοντά στον σύντροφό της», προσθέτει το «IStories» και αποκαλύπτει ότι «τουλάχιστον, αυτό προκύπτει από μία από τις επιστολές στο αρχείο του φρουρού της κόρης του Πούτιν, Αλεξέι Σκριπτσάκ».

Μάλιστα, από την έρευνα του ανεξάρτητου πρακτορείου, βρέθηκαν έγγραφα που αποδεικνύουν πτήσεις στις οποίες συμμετείχαν «η Τιχόνοβα, ο Ζελένσκι, ένα παιδί, νταντάδες, φύλακες ασφαλείας».

«Δεν αποκαλύπτουμε το όνομα του παιδιού για ηθικούς λόγους, αρκεί να πούμε μόνο ότι το πατρώνυμό της μικρής είναι Ιγκόρ, το οποίο αντιστοιχεί στο όνομα του Ζελένσκι», αναφέρει το «ΙStories».

Ποιος είναι ο Ιγκόρ Ζελένσκι

Ο Ιγκόρ Ζελένσκι είναι Ρώσος με γεωργιανές ρίζες και φαίνεται να μην έχει συγγένεια με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι ενώ υποστηρίζει τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας, καθώς παραιτήθηκε από το Κρατικό Μπαλέτο της Βαυαρίας τον περασμένο μήνα επειδή αρνήθηκε να τον καταδικάσει.

Θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους χορευτές μπαλέτου της Ρωσίας και αστέρι του θεάτρου «Μαριίνσκι» της Αγίας Πετρούπολης και της «New York City Ballet Company».

Άλλωστε, υπήρχαν για πολύ καιρό οι φήμες ότι χαίρει υψηλού επιπέδου προστασίας από τη Μόσχα, όμως αυτές οι πρόσφατες αναφορές για την κόρη του Πούτιν είναι οι πρώτες που γίνονται και τον συνδέουν με την οικογένεια Πούτιν και το Κρεμλίνο.