Βοιωτία: Νεκρός ο 60χρονος που πετούσε με παραπέντε

    Ημερομηνία:

    Σε τραγωδία κατέληξε η πτήση με παραπέντε καθώς εντοπίστηκε νεκρός ο 60χρονος αιωροπτεριστής.

    Ο αιωροπτεριστής και ένας άλλος αθλητής πραγματοποιούσαν πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς όμως το απόγευμα της Τρίτης χάθηκαν τα ίχνη τους.

    Στις έρευνες συμμετείχε ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τη Θήβα καθώς και μια ομάδα με drone.

    Ένας συναθλητής του ενημέρωσε τις Αρχές το βράδυ της Τρίτης 27 Αυγούστου, με τις έρευνες των αρχών να ξεκινούν το πρωί της Τετάρτης.

    Σημειώνεται ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες.

    Συγκεκριμένα ένας εκπαιδευτής παραπέντε, στην Ξάνθη, βρήκε την προηγούμενη εβδομάδα τραγικό θάνατο, πέφτοντας από μεγάλο ύψος όταν για αδιευκρίνιστους λόγους έχασε τον έλεγχο.

    proliptikes

    Ως έμπειρος χειριστής που ήταν, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια σύντομη πτήση με το παραπέντε. Ωστόσο, έχασε τον έλεγχο και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

    Συχνά απολάμβανε να πετά πάνω από τη Μυτιλήνη, τη γενέτειρά του, όπου είχε αναπτύξει στενές σχέσεις με άλλους λάτρεις του αθλήματος.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ασφυκτικά στενό κοστούμι, αυτή η μάστιγα

    Ο κάγκουρας με κοστούμι. Εκείνος που σφηνώνει σε ένα...

    Ανέπτυξαν υποβρύχιο πύραυλο οι Τούρκοι – Στον «γύψο» η ελληνική αμυντική βιομηχανία

    Του Χρήστου Μαζανίτη Έπειτα από χρόνια πειραματισμών, αστοχιών και επενδύσεων...

    Δημιουργήθηκε κλίμακα μέτρησης εθισμού στο TikTok – Πόσες ώρες το χρησιμοποιούν καθημερινά οι Έλληνες

    Κλίμακα για την μέτρηση του εθισμού στο TikTok δημιούργησε το ΕΚΠΑ....

    Γιατί τα αεροπορικά εισιτήρια θα συνεχίσουν να αυξάνονται και το 2025 (πίνακας)

    Και αν η εποχή όπου oι αεροπορικές χαμηλού κόστους διαφήμιζαν φθηνά αεροπορικά...