Βόλος: Νεκρός εντοπίστηκε ο 33χρονος αγνοούμενος – Τον αναζητούσαν επί 42 ημέρες

    Ημερομηνία:

    Με τον πλέον τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία των ερευνών για τον εντοπισμό του 33χρονου Δημήτρη, ο οποίος ήταν αγνοούμενος επί 42 ημέρες στον Βόλο.

    Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Κυριακής (9/2) στη Γόριτσα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Τον βρήκε νεκρό η ειδική ομάδα της Πυροσβεστικής με σκύλο, που «χτένισε» την περιοχή.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news, το πτώμα του βρέθηκε σε αποσύνθεση στο ύψος μίας δεξαμενής. Ο Δ.Χ. το είχε σκάσει από την Ψυχιατρική Κλινική και έκτοτε οι δικοί του άνθρωποι τον αναζητούσαν.

    Σημειώνεται ότι στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός περνούν κάθε μέρα πολλοί περιπατητές. Πριν από τέσσερις ημέρες για άλλη μια φορά ξεκίνησε νέος κύκλος ερευνών από κλιμάκιο ειδικών της ΕΜΑΚ της Λάρισας.

    proliptikes
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η επιστήμη πίσω από την τέλεια σκορδαλιά

    Η σκορδαλιά, αυτό το εμβληματικό άλειμμα της ελληνικής γαστρονομίας, δεν...

    Ώρα Πατρών: “Φθηνή δημαγωγία της Δημοτικής αρχής”

    Σε επίσημη ανακοίνωση από την παράταξη Ώρα Πατρών αναφέρονται...

    Λάκης Γαβαλάς για την πρώην σύζυγό του: Ήταν φορές που εγώ ήμουν πιο γυναίκα από τη γυναίκα μου

    Ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στον γάμο του στο παρελθόν με μια...