Βόλος: Ξεσπά η μητέρα του 39χρονου δολοφόνου: «Τον έχω ξεγράψει»

    Ημερομηνία:

    Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη ότι ο 39χρονος που δολοφόνησε τη νονά του στο Βόλο, πριν από 12 χρόνια είχε δολοφονήσει και την ηλικιωμένη μητέρα του δικηγόρου του. Η μητέρα του 39χρονου από το Βόλο λέει ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση με τον γιο της, μετά την αποκάλυψη των δύο δολοφονιών: «Όπως τα έκανε να τα λουστεί. Δε θέλω να με ρωτήσετε τίποτα. Δε με ενδιαφέρει. Τον έχω ξεγράψει», σημείωσε χαρακτηριστικά στο Mega.

    Ο 39χρονος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών έχοντας οικοδομήσει το προφίλ του καλού οικογενειάρχη, με τους συγγενείς του να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν το τι έγινε. «Σαν πατέρας ήταν πάρα πολύ καλός, στοργικός με τα παιδιά, φρόντιζε τη γυναίκα του αλλά και εμάς, ό,τι χρειαζόμασταν μας το έφερνε, να μας εξυπηρετήσει. Πρόθυμος, ευγενικός και καλοκάγαθος. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω όλα αυτά που έγιναν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σκότωσε τη νονά του αλλά ούτε και τη μητέρα του δικηγόρου του. Μου είναι αδιανόητο», σημειώνει συγγενής του.

    Την ίδια ώρα, η σύζυγος του 39χρονου είναι ακόμη σοκαρισμένη: «Η γυναίκα του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, έχει να φάει δύο εβδομάδες, από τότε που τον συνέλαβαν, όλη μέρα κλαίει και δεν ξέρει πώς να καθησυχάσει τα παιδιά της. Ούτε επιθετικός ήταν, ούτε βίαιος, δεν τον έχω ακούσει ποτέ να φωνάζει» πρόσθεσε ο συγγενής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Και δεύτερο συμβάν με πτώση σοβάδων σήμερα! Δείτε κομμάτια που έπεσαν – φωτό

    Δεύτερο περιστατικό με πτώση σοβάδων, στην Πάτρα. Μέσα σε διάστημα...

    Μεσσηνία: Οι σχέσεις του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ με τον ανιψιό του – Αποκαλυπτικές μαρτυρίες

    Οι σχέσεις που είχαν ο 68χρονος ιδιοκτήτης του κάμπινγκ...

    Έχουν οι γονείς αγαπημένο παιδί; Και όμως, ναι – Ανακαλύψτε ποιο είναι

    Πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Psychological Bulletin, ανέλυσε δεδομένα περισσότερων...