«Βόμβα» στην Formula 1: Ο Λιούις Χάμιλτον υπογράφει στην Ferrari από το 2025

    Ημερομηνία:

    «Βόμβα» μεγατώνων έσκασε από τη Formula 1 καθώς σύμφωνα με το Skysports, ο Λιούις Χάμιλτον αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο και να πάει στον… αιώνιο αντίπαλο της Mercedes, την Ferrari για ένα συμβόλαιο με έναρξη της σεζόν του 2025.

    Μια τόσο ηχηρή «μεταγραφή» που χρόνια είχε να δει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, ακόμα και αν ο Άγγλος είναι στη δύση της καριέρας του.

    Φλίγκος

    Πέρυσι ο Χάμιλτον είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Mercedes διάρκειας δύο ετών, ωστόσο τώρα έρχεται η πληροφορία ότι αποφάσισε να αλλάξει ομάδα όχι στο τέλος αυτού του συμβολαίου αλλά στο τέλος της σεζον.

    Για να γίνει αυτή η… μετάβαση ο Χάμιλτον θα κάνει χρήση ενός όρου που υπάρχει στο τρέχον συμβόλαιό του ο οποίος του επιτρέπει με 100 εκατομμύρια λίρες να σπάσει την διάρκεια του και να πάει σε άλλη ομάδα.

    Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας του Χάμιλτον με την Ferrari δεν έχουν γίνει γνωστοί. Ωστόσο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πέρσι όταν υπέγραψε με την Mερσέντες είχε αρνηθεί την πρόταση της Ferrari ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών ετησίως, αποδεχόμενος την προσφορά της νυν ομάδας του ύψους 50 εκατομμυρίων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τουρκία: To PKK ζητεί να χαλαρώσει η απομόνωση του «επικεφαλής διαπραγματευτή» του, Αμπντουλάχ Οτσαλάν

    Το Κόμμα Κούρδων Εργατών (PKK) ζητεί από την Τουρκία την χαλάρωση...

    Κλείδωνε την 30χρονη σύντροφό του στο μπάνιο και την ντουλάπα – «Το έκανα για να διαπιστώσω… πόσο με αγαπάει»

    Συγκεκριμένα σε περιστατικό που σημειώθηκε στις 8/5/25 στο σπίτι...

    Ο ΣΚΑΙ και ο Τούρκος παραγωγός συνεχίζουν μαζί για το… «Survivor» και άλλα «παρελκόμενα»

    Tα βρήκαν στο… παρά πέντε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι!...

    ΠΑΤΡΑ: Επεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα… και έγινε καπνός

    Tης κακομοίρας σημερα το απόγευμα στην οδό Πριγκιπονήσων στα...