«Βόμβα» στην Premier League: «Ο Σίγκουρντσον κατηγορείται για παιδοφιλία»

    Ημερομηνία:

    “Βόμβα” στην Premier League. Ο αρχηγός της Έβερτον, Γκίλφι Σίγκουρντσον, συνελήφθη με ενδείξεις για αδικήματα που σχετίζονται με την παιδοφιλία.

    Συγκεκριμένα, η «Mirror» υποστηρίζει ότι ο 31χρονος διεθνής Ισλανδός συνελήφθη την Παρασκευή (16/07) στο σπίτι του στο Μάντσεστερ, με την Αστυνομία να ενημερώνει ότι έμεινε ελεύθερος με εγγύηση.

    Τη σύλληψη επιβεβαίωσε κι ο εκπρόσωπος της Έβερτον, ενημερώνοντας ότι πως ο παίκτης αποκλείστηκε από τις προπονήσεις μέχρι να ολοκληρώσουν οι Αρχές τις έρευνες και να υπάρξει αποτέλεσμα.

    Να σημειωθεί ότι το όνομα του 31 ετών διεθνούς με την εθνική ομάδα της χώρας του δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα επίσημα, αλλά όλα τα βρετανικά ΜΜΕ “φωτογραφίζουν” τον Γκίλφι Σίγκουρντσον.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε ποια χώρα του κόσμου απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ

    Η πατρίδα του Κάμα Σούτρα, η Ινδία, βρίσκεται στην...

    Λερναία ύδρα η κοκαϊνη στην Πάτρα! «Της κακομοίρας» σε καθημερινή βάση σε κλαμπ και άλλα στέκια

    Οι τελευταίες συλλήψεις Πατρινών που θα παραλάμβαναν κοκαϊνη από...

    Τα πιο ακριβά έργα του Βαν Γκογκ που έχουν πουληθεί σε δημοπρασία

    Ο Vincent Van Gogh θεωρείται ένας από τους πιο...

    100 άντρες εναντίον ενός γορίλα: Ποιος θα νικήσει; – Γιατί η ερώτηση έγινε viral;

    Το υποθετικό ερώτημα αν «θα μπορούσαν 100 άνδρες να...