«Βόμβα» στην Premier League: «Ο Σίγκουρντσον κατηγορείται για παιδοφιλία»

    Ημερομηνία:

    “Βόμβα” στην Premier League. Ο αρχηγός της Έβερτον, Γκίλφι Σίγκουρντσον, συνελήφθη με ενδείξεις για αδικήματα που σχετίζονται με την παιδοφιλία.

    Συγκεκριμένα, η «Mirror» υποστηρίζει ότι ο 31χρονος διεθνής Ισλανδός συνελήφθη την Παρασκευή (16/07) στο σπίτι του στο Μάντσεστερ, με την Αστυνομία να ενημερώνει ότι έμεινε ελεύθερος με εγγύηση.

    Τη σύλληψη επιβεβαίωσε κι ο εκπρόσωπος της Έβερτον, ενημερώνοντας ότι πως ο παίκτης αποκλείστηκε από τις προπονήσεις μέχρι να ολοκληρώσουν οι Αρχές τις έρευνες και να υπάρξει αποτέλεσμα.

    Να σημειωθεί ότι το όνομα του 31 ετών διεθνούς με την εθνική ομάδα της χώρας του δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα επίσημα, αλλά όλα τα βρετανικά ΜΜΕ “φωτογραφίζουν” τον Γκίλφι Σίγκουρντσον.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στις 9 Ιουλίου η ακρόαση της Γκίλφοϊλ για τη θέση της πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Αθήνα

    Η Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ όρισε...

    Συνάντηση Μητσοτάκη με Μέρκελ – Πήραν πρωινό, συζήτησαν για τις διεθνείς εξελίξεις

    Την Άνγκελα Μέρκελ υποδέχτηκε για πρωινό ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Πέμπτης....

    ΑΧΑΪΑ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ – Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι- Τον έψαχνε η σύζυγός του

    Σε πηγάδι βρέθηκε σήμερα το πρωί άνδρας ηλικίας 59 ετών...