«Βομβάρδισε» τον Προμηθέα ο Ηρακλής με 90-79

    Ημερομηνία:

    Με πολλά τρίποντα, ο Ηρακλής νίκησε στο Ιβανώφειο τον Προμηθέα Πάτρας 90-79 για την πρεμιέρα της Stoiximan GBL κι επέστρεψε ιδανικά στα μεγάλα «σαλόνια».

    Ο Χάμοντς έδωσε το +8 στον Προμηθέα μετά το ντέρμπι των πρώτων λεπτών, όμως ο Λάμπρεχτς είχε τις απαντήσεις για τους Θεσσαλονικείς κι ισοφάρισε με προσωπικό σερί 4-0. Τα συνεχόμενα τρίποντα των «κυανόλευκων» τους έφεραν στο +5 δύο φορές κι αυτό του Καμπουρίδη το +8 για την ομάδα του Γιώργου Σιγάλα. Ο Φόστερ έφερε το +9 και το 28-19 στην ολοκλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου μετά το σερί των Πατρινών.

    Ματσούρα πήρε την κατάσταση στα χέρια του την έναρξη της δεύτερης περιόδου με προσωπικό σερί 5-0. Το τρίποντο του Μωρϊτη έφερε το +7 για τον «γηραιό», όμως το 5-0 σερί του Προμηθέα μείωσε στο -2. Ο Ηρακλής με τις περισσότερες λύσεις μέσα στην αντίπαλη ρακέτα πλέον έφερε το +6, αλλά το τρίποντο του Ματσούρα μείωσε στο -2 κι οι βολές του ίδιου στο -1. Το τρίποντο του Καμπουρίδη ολοκλήρωσε στο 47-43 το ημίχρονο.

    Ο Ηρακλής είχε 10/13 δίποντα, 8/15 τρίποντα, 3/8 βολές και 16 ριμπάουντ. Ο Προμηθέας αντίστοιχα είχε 9/21 δίποντα, 5/11 τρίποντα, 5/10 βολές και 13 ριμπάουντ.

    Το σερί τριπόντων εκατέρωθεν στην έναρξη της δεύτερης περιόδου διατηρούσε το +2 με +5 για τους γηπεδούχους. Το τρίποντο του Σμιθ έφερε το +7 για τον Ηρακλή κι ο Χρηστίδης το +9 στην προσπάθεια αντεπίθεσης των παικτών του Γιώργου Λιμνιάτη, παρά την υπεροχή στα ριμπάουντ για τους Πατρινούς σε αυτό το διάστημα. Το τρίποντο του Τσιακμά έφερε το +12 κι ο ανεβασμένος σε αυτό το διάστημα Σμιθ ολοκλήρωσε στο 76-62 το τριαντάλεπτο.

    Ο Προμηθέας άρχισε με σερί 6-0 την τέταρτη περίοδο, μειώνοντας στο -8, όμως οι Ράιτ-Φορμαν και Ντάρκο-Κέλι «βομβάρδισαν» την κακή περιφερειακή άμυνα του Προμηθέα, φτάνοντας στα 13/16 τρίποντα. Οι δύο Αμερικανοί έφεραν το +14 κι ο Μωραΐτης το +16 για τους Θεσσαλονικείς. Ένα 4-0 σερί των Πατρινών μείωσε 90-78 για το τελικό 90-79.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα: Πήγε να περάσει τον δρόμο και την “πάτησε” το λεωφορείο

    Παραλίγο τραγωδία στην περιοχή Ταραμπούρα στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες...

    Κυρανάκης από Πάτρα: Έρχομαι να συζητήσουμε για την έλευση του τρένου με Περιφερειάρχη-Δήμαρχο

    Έτοιμος να ξεκινήσει συζητήσεις για το θέμα της έλευσης...

    “Το τέρας των Άνδεων”: Ο serial killer που ομολόγησε ότι σκότωσε πάνω από 300 κορίτσια

    Η ιστορία του Pedro Alonso Lopez είναι σοκαριστική. Είναι...

    «Πότε ο Γιάννης δεν μπορεί, πότε ο κ@@ος του πονεί»: Οι 30 κορυφαίες παροιμίες με το όνομα Γιάννης

    Το όνομα Γιάννης - Ιωάννης ειδικά είναι πολύ διαδεδομένο, ενώ παράλληλα...