Βορίδης: Ο Κασσελάκης ενδεχομένως εξυπηρετεί ανταγωνιστικά συμφέροντα με την επίθεση στη συμφωνία για την Attica Bank

    Ημερομηνία:

    Για το θέμα της συμφωνίας της Attica Bank με την Παγκρήτια Τράπεζα τοποθετήθηκε ο Μάκης Βορίδης λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «όποιος δεν την θέλει, δεν εξυπηρετεί τον ανταγωνισμό».

    Ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στο OPEN υποστήριξε ότι «επειδή ο κ. Κασσελάκης λέει ότι εμείς εξυπηρετούμε συμφέροντα, αναζητήστε τα αντίθετα συμφέροντα που ενδεχομένως εξυπηρετεί ο κ. Κασσελάκης».

    Ο κ. Βορίδης είπε ακόμη ότι «αν δεν υπήρχε συμφωνία, θα είχαμε κατάρρευση και των δύο τραπεζών, θα είχαμε κούρεμα καταθέσεων και άλλος επενδυτής με άλλους όρους δεν υπάρχει. Γι’ αυτό και η ΤτΕ κάνει λόγο ουσιαστική για βέλτιστη συμφωνία».

    Σύμφωνα με τον ίδιο, «γκρινιάζουμε όλοι για το μεγάλο εύρος διαφοράς επιτοκίων καταθέσεων και χορηγήσεων. Θέλουμε να ενισχύσουμε τον τραπεζικό ανταγωνισμό; Να ο πέμπτος τραπεζικός πυλώνας. Φτιάχνουμε μια ισχυρή τράπεζα που δεν είναι από τις 4 συστημικές προκειμένου να ενισχύσουμε τον ανταγωνισμό και να μπει αυτή η τράπεζα διεκδικητικά και ανταγωνιστικά και θα μειώσει τα επιτόκια και τις προμήθειες».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...

    Πάτρα: Αποθεώθηκαν οι dj του καρναβαλιού

    Η καρναβαλική εμπειρία κορυφώθηκε με τη Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού...