Voucher ανέργων 1.000 ευρώ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις στην πλατφόρμα

    Ημερομηνία:

    Ηρθε η στιγμή κατά την οποία οι ωφελούμενοι του voucher ανέργων του προγράμματος κατάρτισης Β’ κύκλου σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες «Βάζω το μέλλον μου σε πρόγραμμα» θα επιλέξουν φορέα και πρόγραμμα ώστε να πάρουν τα έως 1.000 ευρώ επίδομα.

    Ειδικότερα, 50.000 άνεργοι της ΔΥΠΑ θα πρέπει να μπουν στην πλατφόρμα voucher.gov.gr για να επιλέξουν φορέα κατάρτισης και πρόγραμμα ώστε να ξεκινήσουν.

    Για την Αττική μπορούν οι ωφελούμενοι (δηλαδή αυτοί που έχουν ΚΑΥΑΣ) μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει.

    Θα πρέπει να πάνε στο http://voucher.gov.gr/ (αρχική σελίδα voucher.gov.gr) μετά στην Ενότητα «Ενεργές Προσκλήσεις» μετά στην Δ.ΥΠ.Α – Προγράμματα Κατάρτισης για το Ταμείο Ανάκαμψης (πρόσκληση) και μετά στην Επιλογή προγραμμάτων κατάρτισης από τους Άνεργους Ωφελούμενους – Β΄ Κύκλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιλαρά και ερυθρά «επιστρέφουν» στην Ευρώπη – Η κατάσταση στην Ελλάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b9%ce%bb%ce%b1%cf%81%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%81%cf%85%ce%b8%cf%81%ce%ac-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%81%ce%ad%cf%86%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5/

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΟΥΜΠΗΣ: Όταν η «εξοικονόμηση» γίνεται κοροϊδία: Η Αχαΐα βυθίζεται στη φτώχεια, και το κράτος παραμένει χορτάτο

      Δημήτρης Γ. Παλούμπης Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με την Ελληνική Λύση Η...

    Όσοι προλάβατε-προλάβατε, πλέον ο Προσωπικός Αριθμός αποδίδεται με αυτόματη διαδικασία!

    Πλέον οι ταυτότητες παλαιού τύπου πρέπει να πάνε για…απόσυρση,...