Βουλγαρία-Τουρκία 87-101: Ο εξαιρετικός Βεζένκοφ δεν ήταν αρκετός

    Ημερομηνία:

    Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν για ακόμα μια φορά φανταστικός αλλά οι 28 πόντοι του δεν ήταν αρκετοί και έτσι η Βουλγαρία ηττήθηκε από την Τουρκία με 87-101.

    Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε ότι μπορούσε αλλά δεν κατάφερε ούτε να αποτρέψει την δεύτερη ήττα της ομάδας του αλλά ούτε και να εμποδίσει την Τουρκία από το να κάνει το 2/2 στον όμιλο της καθώς υπέταξε την Βουλγαρία με το εντυπωσιακό 87-101.

    Οι 28 πόντοι που τον έχρησαν πρώτο σκόρερ του αγώνα αλλά  και το double – double του Βεζένκοφ δεν ήταν αρκετά, σε αντίθεση με τα μικρά ξεσπάσματα της Τουρκίας και το καλό τέταρτο δεκάλεπτο τα οποία σε συνδυασμό της χάρισαν τη νίκη.

    Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν καθώς το σκορ δεν πήρε διαφορές μεγαλύτερες των τριών πόντων για καμία από τις δύο ομάδες με την Βουλγαρία να πηγαίνει στα αποδυτήρια στους +2 χάρη στους Βεζένκοφ και Μποστ.

    Το διαφορετικό που έφερε η τρίτη περίοδος ήταν τα ξεσπάσματα των Τούρκων τα οποία τους έβαλαν σε θέση οδηγού κλείνοντας το δεκάλεπτο προηγούμενοι με 4.

    GLEARNET

    Οι σχετικά μεγάλες διαφορές άρχισαν να λαμβάνουν μέρος στην τέταρτη περίοδο όταν η Τουρκική ομάδα κατάφερε να φτάσει μέχρι και στο +14 που θα ήταν και η διαφορά που θα χώριζε τις δύο ομάδες με την συμπήρωση των 40 λεπτών.

    ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 29-31, 52-50, 71-75, 87-101

    ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (Μπαρκόφσκι): Αλίπιεβ 4, Μποστ 12 (2/12 τρίποντα, 13 ασίστ), Ντιμιτρόβ 7 (1), Ιβάνοβ Π 2, Ιβάνοβ Α, Καραμφίλοβ, Κοστόβ 15 (4/8 τρίποντα), Μαρίνοβ 4, Στοϊλοβ 8 (4/5 δίποντα), Βεζένκοβ 28 (9/16 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 7/7 βολές, 15 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Γιάνεβ 7 (1)

    ΤΟΥΡΚΙΑ (Αταμάν): Μπιτίμ, Χαζέρ 10 (2), Κάμπατσα 4, Λάρκιν 13 (8/8 βολές, 9 ασίστ), Μαχμούτογλου 9 (3), Οσμάν 25 (8/11 δίποντα, 8 ριμπάουντ), Οσμάνι 2, Σναλί 6, Σαϊμπίρ 2, Σενγκούν 20 (9/20 δίποντα, 9 ριμπάουντ), Τουντσέρ 10 (2 τρίποντα, 7 ασίστ).

    Βουλγαρία: 22/35 δίποντα, 10/38 τρίποντα, 13/16 βολές, 35 ριμπάουντ (20+15), 23 ασίστ, 8 λάθη, 2 κλεψίματα, 1 τάπα

    Τουρκία: 27/37 δίποντα, 11/30 τρίποντα, 14/17 βολές, 37 ριμπάουντ (28+9), 30 ασίστ, 7 λάθη, 5 κλεψίματα, 1 τάπα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    8 από τους πιο μισητούς άντρες στην ανθρώπινη ιστορία

    Η ιστορία είναι γεμάτη από ανθρώπους που ήταν καταπιεστές,...

    Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Η αγορά στην Ευρώπη μεγαλώνει πιο αργά από το αναμενόμενο

    Από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο του 2025, οι ταξινομήσεις...

    Γιατί η κλασική Coca‑Cola βυθίζεται στο νερό, ενώ το κουτάκι της Diet Coke επιπλέει;

    Δύο κουτάκια Diet Coke και Coca Cola είναι δυο...