Βουλή: Πέρασε το νομοσχέδιο Κεραμέως για το νέο σχολείο

    Ημερομηνία:

    Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, μετά από ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής που είχαν ζητήσει ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, για την «αναβάθμιση του σχολείου και την ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών». Ειδικότερα: Ψήφισαν 291 βουλευτές. Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν 158 βουλευτές έναντι 133 που καταψήφισαν.

    Επίσης, υπερψηφίστηκαν και τα δύο άρθρα για τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία: Το άρθρο 56, που αφορά τη διαδικασία αξιολόγησης των εκπαιδευτικών και το άρθρο 185, που προβλέπει καταργήσεις, συγχωνεύσεις και μετονομασίες πανεπιστημίων.

    Υπέρ του άρθρου 56, ψήφισαν 158 βουλευτές, ενώ 106 βουλευτές το καταψήφισαν και 27 δήλωσαν «παρών». Το άρθρο 185 υπερψήφισαν 158 βουλευτές έναντι 133 που το καταψήφισαν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φρίκη: Της έσπασε το λαιμό όταν του είπε ότι θα τον άφηνε!

    Συνολικά χρειάστηκαν μόλις 27 λεπτά οι ένορκοι για να...

    Καρδίτσα: Λύκος μπήκε σε ποιμνιοστάσιο και σκότωσε 20 πρόβατα (φωτο)

    Μπροστά σε ένα σκληρό θέαμα βρέθηκε κτηνοτρόφος στην περιοχή...

    Αυτές είναι οι 15 λέξεις που λέμε όλοι οι Έλληνες

    Κάνε ένα τεστ με τον εαυτό σου. Πόσες φορές...

    Αυτό το πασίγνωστο εμβόλιο αποτελεί «ασπίδα» κατά του εμφράγματος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%bf-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%af/