Βράβευση Επιμελητηρίου Αχαϊας για την προσφορά προς τους πληγέντες της κακοκαιρίας Daniel

    Ημερομηνία:

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας, στο πλαίσιο των εργασιών της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στον Βόλο, βραβεύτηκε για την προσφορά του στους πληγέντες της κακοκαιρίας Daniel, που έπληξε έναν χρόνο πριν την Θεσσαλία.

    Φλίγκος

    Το Επιμελητήριο στάθηκε τότε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των επιχειρήσεων και της κοινωνίας της Θεσσαλίας, με την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης που απέστειλε στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.

    Το βραβείο εκ  μέρους του Επιμελητηρίου Αχαϊας παρέλαβε ο κ. Σαάντ Καραμπέτ, μέλος του Δ.Σ. και εκπρόσωπος στην ΚΕΕΕ, από την Παρασκευή Γκαμπλιά, μέλος του Δ.Σ. και εκπρόσωπο στην ΚΕΕΕ του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/