Βραζιλία: 1.987 θάνατοι, πάνω από 43.500 κρούσματα κορωνοϊού σε 24 ώρες

    Ημερομηνία:

    Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν άλλοι 1.987 ασθενείς με την COVID-19, ενώ επιβεβαιώθηκαν ακόμη 43.515 κρούσματα του SARS-CoV-2.

    Ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στο μεγαλύτερο κράτος της Λατινικής Αμερικής έχει φθάσει ως αυτό το στάδιο τους 330.193 νεκρούς επί συνόλου 12.953.597 μολύνσεων, κατά τα επίσημα δεδομένα, που πολλοί επιστήμονες θεωρούν υποτιμημένα.

    Η Βραζιλία, η οποία πλέον βιώνει τη χειρότερη φάση της πανδημίας, καταγράφει το τελευταίο διάστημα τον υψηλότερο αριθμό θανάτων εξαιτίας της COVID-19 σε όλο τον κόσμο σε ημερήσια βάση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Φακέλωμα» στα μεταχειρισμένα Ι.Χ: Υποχρεωτικό Μητρώο για όλους τους εμπόρους

    Ένα νέο καθεστώς ελέγχου επιβάλλεται στην αγορά των μεταχειρισμένων οχημάτων,...

    Μύλος των Ξωτικών: Η ιδέα που έκανε τα Τρίκαλα τουριστικό φαινόμενο με πάνω από 1 εκατ. επισκέπτες ετησίως

    Η εικόνα είναι σχεδόν κινηματογραφική: ένα παλιό βιομηχανικό κτίριο...

    Πάτρα: Μήνυση κατά δύο οδηγών από αστυνομικούς! Στα μπλόκα των αγροτών

    Δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών – επικίνδυνη οδήγηση – απείθεια...