Βρετανία: Έκπληξη σε 13χρονο ασθενή έκαναν οι ήρωες της Marvel – Βίντεο

    Ημερομηνία:

    Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία του 13 χρονου Σεμπ από τη Βρετανία που υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Ο μικρός Σεμπ, ο οποίος γεννήθηκε με συγγενή καρδιακή πάθηση ήθελε όταν βγει από το χειρουργείο να γνωρίσει τους σουπερ ήρωες της Μαρβέλ. Ο μικρός είναι καλά στην υγεία του και η έκπληξη του ήταν μεγάλη, όταν η ευχή του πραγματοποιήθηκε.

    ICECAP

    Ο μικρός Σεμπ από τη Βρετανία δεν πίστευε στα μάτια του, όταν είδε ότι είχε προσωπικό μήνυμα από τον αγαπημένο του ήρωα της Μαρβέλ, που υποδύεται ο Ράιαν Ρέινολντς.

    «Θέλω απλά να σου στείλω όλες μου τις ευχές και την αγάπη μου και ελπίζω να σε δω από κοντά αυτές τις μέρες. Τα πηγαίνεις περίφημα και είμαι υπερήφανος για σένα. Εντάξει, Σέμπ;», είπε ο γνωστός ηθοποιός στον μικρό Σεμπ,

    Αυτή ήταν η έκπληξη που επεφύλαξε ο πατέρας του 13χρονου Σεμπ, λίγες ώρες μετά την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

    Ο Άιβαν Χολισγουορθ ζήτησε από τους ήρωες που θαυμάζει ο γιος του να του στείλουν μήνυμα συμπαράστασης στον μεγάλο αγώνα ζωής που δίνει από τότε που γεννήθηκε.

    Ο μικρός Σεμπ πάσχει από εγγενή καρδιακή πάθηση και χρειάστηκε να μεγαλώσει για να κάνει τη δύσκολη αυτή η εγχείρηση.

    Χωρίς δεύτερη σκέψη όλοι οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν τους ήρωες της Μαρβέλ όπως ο Μαρκ Ράφαλο και ο Κρίς Χεμσγουορθ, του έστειλαν προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης.

    Ο πραγματικός ήρωας είναι ο μικρός Σεμπ ο οποίος δίνει μαθήματα ζωής, καθώς κέρδισε την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής του.

    https://youtu.be/zotkmbkCAEE

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κέιτ Μίντλετον: Το βασιλικό πρωτόκολλο την «κράτησε» και δεν πήγε στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου

    Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρευρέθηκε την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου, που πραγματοποιήθηκε...

    Οι νέες δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου για το Πάσχα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη: «Πέρασα πολύ ωραία»

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία καλλιτέχνιδα που προτιμά να απασχολεί τα...

    ΡΕΤΡΟ: Οταν το Εργατικό Κέντρο Πάτρας αποθέωνε…. τον Ιωάννη Μεταξά – ΦΩΤΟ

    Την προπαραμονή της εργατικής πρωτομαγιάς του 1939, καταφθάνει στην...