Βρετανία: Εν ενεργεία αστυνομικός δηλώνει ένοχος για τον βιασμό και την απαγωγή της Σάρα Έβεραρντ

    Ημερομηνία:

    Βρετανός εν ενεργεία αστυνομικός ομολόγησε τον βιασμό και την απαγωγή της Σάρα Έβεραρντ, της οποίας η δολοφονία είχε προκαλέσει οργή και συζήτηση για το τι μπορούν να κάνουν η αστυνομία, η κυβέρνηση και η κοινωνία για να σταματήσουν τη βία ανδρών σε βάρος γυναικών, όπως μετέδωσε σήμερα το BBC.

    Ο Γουέιν Κάζινς, 48 ετών, αστυνομικός στο Λονδίνο που είναι μέλος της μονάδας προστασίας των διπλωματικών αποστολών, παραδέχθηκε την ευθύνη για τη δολοφονία της Έβεραρντ αλλά δεν έχει δηλώσει αθώος ή ένοχος ενώ ήδη ετοιμάζονται ιατρικές γνωματεύσεις, ανέφερε το BBC, επικαλούμενος τους δικηγόρους του.

    Η 33χρονη Έβεραρντ απήχθη ενώ επέστρεφε με τα πόδια στην κατοικία της από ένα φιλικό σπίτι στο νότιο Λονδίνο στις 3 Μαρτίου. Το πτώμα της ανακαλύφθηκε αργότερα σε δάσος λίγο έξω από το Λονδίνο.

    Η δολοφονία της προκάλεσε ξεσπάσματα οργής από γυναίκες που μίλησαν για τις δικές τους εμπειρίες και τον φόβο τους να περπατούν μόνες τους στο δρόμο το βράδυ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    80χρονος στη Θεσσαλονίκη ανατίναξε το σπίτι του γιου του – Και το άλλο του παιδί τον κατηγορεί για εμπρησμό

    Ηλικιωμένος οδηγείται στη φυλακή μετά την καταδίκη του από...

    Η Ράνια Καρατζαφέρη μιλά για τη σύλληψή της σε αλκοτέστ: «Πάνω στα νεύρα μου είπα κάποια πράγματα στους αστυνομικούς που δεν έπρεπε να πω»

    Η Ράνια Καρατζαφέρη είναι η δημοσιογράφος που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου για απειλή,...

    Απίθανη ατάκα της Ντακότα Τζόνσον στον Γιώργο Λάνθιμο: Ξέρεις ότι υπάρχουν κι άλλες ηθοποιοί εκτός από την Έμα Στόουν

    Σε έναν διαφορετικό ρόλο βρέθηκε η Ντακότα Τζόνσον, καθώς συντόνισε...

    Η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας για τη συμμετοχή της στο Forum Ανάπτυξης

    Σε ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής: « Στο πλαίσιο των...