Βρετανία: Πρώτος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στις προτιμήσεις των πολιτών – Στις τελευταίες θέσεις Χάρι και Μέγκαν

    Ημερομηνία:

    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι πρώτος στις προτιμήσεις των πολιτών της Βρετανίας μεταξύ των άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας δημοσκοπήσεων YouGov

    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επικράτησε οριακά της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον, στη νέα έρευνα που διενήργησε η βρετανική εταιρεία δημοσκοπήσεων YouGov. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το 61% των Βρετανών τάσσεται υπέρ της μοναρχίας – ποσοστό ελάχιστα μειωμένο μετά την έκρηξη αγάπης που καταγράφηκε με την είδηση του θανάτου της βασίλισσας σε ηλικία 96 ετών.

    Σύμφωνα με το YouGov, για τον Ουίλιαμ θετική άποψη έχει το 74% των Βρετανών, για την Κέιτ το 72%, ενώ η αδελφή του Καρόλου, πριγκίπισσα ‘Αννα συγκεντρώνει ποσοστό 73%.

    Για τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος ανέλαβε τη σκυτάλη της βρετανικής μοναρχίας μετά τον θάνατο της μητέρας του, στις 8 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους, έχει θετική γνώμη το 60% των Βρετανών.

    Στην «ουρά» Χάρι και Μέγκαν

    GLEARNET

    Στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ με 31% και 24% αντίστοιχα, ενώ παρατηρείται ότι είναι πολύ πιο δημοφιλείς στους Βρετανούς κάτω των 30 ετών.

    Αντίθετα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ είναι συνολικά αγαπητοί από όλες τις ηλικιακές ομάδες.

    Σύμφωνα με το newsit, ο δευτερότοκος γιος της Ελισάβετ, πρίγκιπας Άντριου, συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις το 6% των Βρετανών να δηλώνουν ότι έχουν θετική άποψη για εκείνον.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Τσουχτερά πρόστιμα για όσους δεν καλύψουν το όριο

    Οι φορολογούμενοι έχουν χρονικό περιθώριο 79 ημερών για να καλύψουν...

    Πώς αποκωδικοποιείται το πρώτο γκάλοπ για το κόµµα Τσίπρα

    Ενα πολιτικό σκηνικό με προοπτικές ανακατατάξεων σκιαγραφούν τα αποτέλεσμα...

    Ένοχοι για κακοποίηση δύο παιδιών μητέρα και πατριός – Συγκλόνισε η κόρη στο Εφετείο Χανίων

    Στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Χανίων εκδικάστηκε η υπόθεση κακοποίησης δύο παιδιών από τη...

    ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ «ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» Ή ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΑΠΑΤΩΝ;

      Του Χρήστου Πατούχα Πάτρα 14 Οκτωβριου 2025 Ήταν αρκετή η παραίτηση...