Βρετανία: Στους πνεύμονες εντοπίστηκε αντισυλληπτικό εμφύτευμα που ξέχασε να αφαιρέσει 29χρονη

    Ημερομηνία:

    Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, ένα αντισυλληπτικό εμφύτευμα που είχε τοποθετηθεί υποδόρια στο χέρι μιας 29χρονης Βρετανίδας, ταξίδεψε στο σώμα της φθάνοντας μέχρι τους πνεύμονές της.

    Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, μετά την τοποθέτησή του, η Ρεμπέκα Χάρντι, που είναι σήμερα μητέρα δύο παιδιών, ξέχασε να το αφαιρέσει.
    Τρία χρόνια μετά την τοποθέτησή του, οι γιατροί κατάφεραν να το εντοπίσουν. Το πρόβλημα όμως τώρα είναι ότι, κατά την επέμβαση για την αφαίρεσή του, η 29χρονη μητέρα μπορεί να χάσει τη ζωή της.

    «Το “χαμένο” αντισυλληπτικό εμφύτευμα, μεγέθους όσο ένα σπίρτο, κατέληξε σε αρτηρίες των πνευμόνων της με τους γιατρούς να φοβούνται ότι, σε περίπτωση που προβούν σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή του, η γυναίκα μπορεί να πεθάνει.

    Φλίγκος

    Η 29χρονη Ρεμπέκα Χάρντι από το Νότιγχαμσαιρ τρομοκρατήθηκε όταν άκουσε από τα χείλη των γιατρών ότι μπορεί να πεθάνει στη διάρκεια της επέμβασης.
    «Το αντισυλληπτικό εμφύτευμα είχε τοποθετεί υποδόρια στο αριστερό της χέρι το 2021. Ωστόσο, ύστερα από πολλές προσπάθειες των γιατρών να εντοπίσουν το χαμένο αντισυλληπτικό εμφύτευμα, το σημείο όπου βρέθηκε ήταν προβληματικό και, αν επιχειρούσαν να το αφαιρέσουν, η Ρεμπέκα θα μπορούσε να κινδυνεύσει», γράφει το ημοσίευμα.

    Αφού έγινε ιατρικό συμβούλιο, οι γιατροί ενημέρωσαν την νεαρή Βρετανίδα ότι δεν θα γίνει επέμβαση αφού βρίσκεται σε επίφοβο σημείο: στις πνευμονικές της αρτηρίες. Θα το παρακολουθούν όμως ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στεγαστικό: Η ώρα των κλειστών ακινήτων – Αντίστροφη μέτρηση για τις αποφάσεις της κυβέρνησης

    Μετά τις φορολογικές ελαφρύνσεις σε νέους, εργαζόμενους, επαγγελματίες, συνταξιούχους...

    Πενήντα νεκροί στην πόλη της Γάζας από ισραηλινές επιθέσεις: Εντολή εκκένωσης από τους IDF – «Θα χρησιμοποιήσουμε βία»

    Το Ισραήλ συνεχίζει να σφυροκοπά την πόλη της Γάζας, και τις γύρω...

    Τροχαίο – σοκ στην Δυτική Ελλάδα – Πώς βγήκαν από το ΙΧ – φωτό

    Σμπαράλια έγινε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο σε ατύχημα που συνέβη...

    Παραμένει διοικητής στο νοσοκομείο Πύργου ο Σπύρος Πολίτης – Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο σημερινός διοικητής Σπύρος Πολίτης θα παραμείνει στο “τιμόνι”...