Βρέθηκε νεκρός στη φυλακή ο Βασίλης Δημάκης! Είχε αποφοιτήσει με άριστα από την Πάτρα

Ημερομηνία:

Πέθανε ξαφνικά ο Βασίλης Δημάκης, στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατούνταν.

PHILOXENIA

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί οι δύο συγκρατούμενοί του τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο κελί και αμέσως ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορυδαλλού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βασίλης Δημάκης δεν είχε προβλήματα υγείας. Στο σημείο έχει σπεύσει ήδη ιατροδικαστής, σε μια προσπάθεια να πέσει φως στις συνθήκες θανάτου του 47χρονου.

Ο Βασίλης Δημάκης είχε καταδικαστεί για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία. Όντας κρατούμενος συνέχισε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του και μάλιστα στην Πάτρα και αποφοίτησε ως αριστούχος μαθητής. Έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις και πέτυχε την εισαγωγή του στο ΕΚΠΑ.

Μάλιστα, στο παρελθόν είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας και δίψας τρεις φορές, σε μια προσπάθεια να πείσει τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αδειών να του επιτρέψουν να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο ΕΚΠΑ.

Ενώ ήταν κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με την Ερασμία Μάνου, την κόρη της Σοφίας Βόσσου. Πριν από έναν χρόνο, οι δυο τους χώρισαν.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ασταμάτητος ο Τραμπ: Ζητά να μετονομαστεί η πολιτεία του Νέου Μεξικού σε «Νέα Αμερική»

Δεν έχουν τέλος οι προτάσεις του Ντόναλντ Τραμπ για...

Άνοιξαν τα στομάχια 778 καρχαριών-τίγρη: Η λίστα με τα περιεχόμενα είναι πραγματικά περίεργη

Έρευνα σε 778 καρχαρίες-τίγρεις στη Νότια Αφρική αποκάλυψε μια...

Τζαμάικα: Καταθέτει αίτημα στον βασιλιά Κάρολο για αποζημιώσεις που αφορούν τη δουλεία

Η κυβέρνηση της Τζαμάικα θα παραδώσει τη Δευτέρα επίσημο...

Το τελευταίο γράμμα της Dolly Parton προς τα παιδιά που βοηθούσε να διαβάζουν

Τα λόγια της Dolly Parton προς τα παιδιά που ολοκλήρωναν το...