Βρισηίδα Ανδριώτου: «Τώρα που χώρισα και μένω μόνη μου έχω την ησυχία μου, γίνεται χαμός από φλερτ»

    Ημερομηνία:

    Η Βρισηίδα Ανδριώτου σε δηλώσεις της στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο πρόσφατος χωρισμός της από τον Σπύρο Μαρτίκα. Η επιχειρηματίας και influencer είπε, μεταξύ άλλων, πως τώρα που μένει μόνη της έχει την ησυχία της. «Δεν έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου», τόνισε η πρώην παίκτρια του Survivor.

    «Τώρα που μένω μόνη μου έχω την ησυχία μου. Μου αρέσει, δεν έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου! Ο Σπύρος με τσίτωνε σαν χαρακτήρας, είναι πιο έντονος από μένα. Εγώ έσβηνα φωτιές, εκείνος τις άναβε», ανέφερε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

    GLEARNET
    Σχετικά με το φλερτ που δέχεται από τότε που έγινε γνωστός ο χωρισμός της, η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε πως: «Γίνεται χαμός από φλερτ! Δεν καταλαβαίνετε. Νόμιζα ότι κάτι έχω αλλά επειδή είχα σχέση, τίποτα. Μόλις έμαθαν ότι χώρισα το τι γίνεται στα μηνύματα δεν καταλαβαίνετε. Από πού ξεφύτρωσαν όλοι αυτοί; Καλά… χάλια είναι όλοι!».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριακάτικο σεξ: Κάνετε μπάνιο μαζί και…

    Από όλα τα δωμάτια στο σπίτι το μπάνιο είναι...

    «Είμαι μια μητέρα που θήλαζα τον άνδρα μου» – Τώρα θέλουν και τέταρτο παιδί για να το κάνουν ξανά

    Μια γυναίκα από την Φλόριντα δημιούργησε έναν ιδιαίτερο δεσμό...

    Οι αρχαίοι Ελληνες κυκλοφορούσαν και γυμνοί

    Οι αρχαίοι Έλληνες δεν θεωρούσαν απρέπεια να κυκλοφορεί κάποιος...

    Με αυτά τα ζώδια θα κάνεις το καλύτερο σεξ

    Aν ασχολείσαι ή διαβάζεις αστρολογία, ίσως έχεις ήδη δει...