«Βροχή σκουληκιών» στην Κίνα; – Το περίεργο βίντεο που έγινε viral

    Ημερομηνία:

    Η Κίνα κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα… περίεργο φαινόμενο της φύσης. Οι πολίτες της κινεζικής επαρχίας Liaoning έψαχναν να βρουν καταφύγιο αφού φαινόταν σαν να άρχισε να βρέχει σκουλήκια.

    Ένα viral βίντεο δείχνει την περιοχή να έχει γεμίσει με μικρά σκουλήκια, τα οποία ήταν σκορπισμένα σε όλα τα αυτοκίνητα. Οι κάτοικοι χρησιμοποίησαν ομπρέλες για να μετακινηθούν.

    Η αιτία για την «βροχή σκουληκιών» δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά το επιστημονικό περιοδικό Mother Nature Network αναφέρει ότι πιθανότατα τα σκουλήκια να έπεσαν αφού παρασύρθηκαν από ισχυρούς ανέμους.

    Το περιοδικό σημείωσε επίσης ότι αυτό το είδος περιστατικού συμβαίνει έπειτα από μια καταιγίδα όταν τα σκουλήκια ή άλλα έντομα παγιδεύονται σε μια δίνη.

    Μια άλλη θεωρία προτείνει ότι τα σκουλήκια ήταν στην πραγματικότητα λουλούδια λεύκας, καθώς τα άνθη της μοιάζουν με σκουλήκια.

    ICECAP

    Όσοι είδαν τα πλάνα ήταν έκπληκτοι, με έναν χρήστη να δηλώνει: «Αυτά δεν είναι σκουλήκια ή ζώα, αλλά μίσχοι λουλουδιών που πέφτουν από τα δέντρα».

    Κάποιος άλλος ισχυρίστηκε ότι το βίντεο ήταν ψεύτικο και έμοιαζε με φάρσα.

     

    “Παράξενα φαινόμενα”, πρόσθεσε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σημειώνει, “Αν ήμουν απλώς στη δουλειά μου, μια χαλαρή μέρα στην Κίνα και άρχιζε να βρέχει σκουλήκια;; απλά θα πέθαινα».

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ποντίκια στην περιοχή Ταραμπούρα

    Κόπηκαν δέντρα στην γειτονιά, μαζεύτηκαν όλα από τον δήμο...

    Η βόλτα των Πατρινών στο Δασύλλιο το 1932!

    Η Καρτ ποστάλ που βλέπετε ταχυδρομήθηκε το 1932 από...

    ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ: Νεκρός οδηγός δικύκλου – Δυστύχημα στο Παμπελοποννησιακό – ΦΩΤΟ

    Νέα τραγωδία στην Πάτρα. Νεκρός ο οδηγός ενός δικύκλου...

    Σύλληψη για λαθρεμπόριο ποτών στην Ηλεία

    Περισσότερες από 100 φιάλες με αλκοολούχα ποτά, φέροντας ετικέτες επώνυμων...