Βρούτσης και ΕΠΟ τιμούν τους Legends 2004 πριν το Ελλάδα – Αγγλία

    Ημερομηνία:

    Είκοσι χρόνια από την επική και ανεπανάληπτη κατάκτηση του Εuro 2004, η Πολιτεία τιμά και ευχαριστεί τους πρωταγωνιστές του ποδοσφαιρικού μας θριάμβου στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

    Με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και υποστήριξη του Υπουργείου Οικονομικών και της Τράπεζας της Ελλάδας, εκδόθηκαν συλλεκτικά ασημένια νομίσματα για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του Euro, τα οποία και θα δοθούν στους 23 διεθνείς μας και στον προπονητή τους, Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος θα βρεθεί στη χώρα μας γι’ αυτήν την τόσο ιδιαίτερη στιγμή.

    Η τιμητική βράβευση, σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον πρόεδρό της, Μάκη Γκαγκάτση, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη (14/11) στο ΟΑΚΑ, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα Ελλάδα-Αγγλία για το Nations League και οι δεκάδες χιλιάδες φίλοι του ποδοσφαίρου και της Εθνικής μας ομάδας, που αναμένεται να κατακλύσουν το Ολυμπιακό Στάδιο, θα έχουν την ευκαιρία να αποθεώσουν τους «ήρωες του 2004».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ταυτοποιήθηκαν τρεις άνδρες που ενεπλάκησαν σε νέο επεισόδιο αθλητικής βίας

    Οι κατηγορούμενοι προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε άνδρα που παρακολουθούσε αγώνα...

    Συνελήφθη 14χρονος κατηγορούμενος για εκβίαση σε βάρος ανήλικου στην Αμαλιάδα

    Ο κατηγορούμενος απέσπασε τμηματικά από 12χρονο με την απειλή...

    Ν.Δ.: Οι νέοι αναπληρωτές Γραμματείς στη Γραμματεία Οργανωτικού-Ο Ιωάννης Δαρδαμάνης στην Δυτική Ελλάδα

    Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Με απόφαση του...

    Συνελήφθη 13χρονος για σωματική βλάβη σε βάρος 12χρονου

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Βάρδα, από αστυνομικούς του...