Βρούτσης και ΕΠΟ τιμούν τους Legends 2004 πριν το Ελλάδα – Αγγλία

    Ημερομηνία:

    Είκοσι χρόνια από την επική και ανεπανάληπτη κατάκτηση του Εuro 2004, η Πολιτεία τιμά και ευχαριστεί τους πρωταγωνιστές του ποδοσφαιρικού μας θριάμβου στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

    Με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και υποστήριξη του Υπουργείου Οικονομικών και της Τράπεζας της Ελλάδας, εκδόθηκαν συλλεκτικά ασημένια νομίσματα για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του Euro, τα οποία και θα δοθούν στους 23 διεθνείς μας και στον προπονητή τους, Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος θα βρεθεί στη χώρα μας γι’ αυτήν την τόσο ιδιαίτερη στιγμή.

    Η τιμητική βράβευση, σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον πρόεδρό της, Μάκη Γκαγκάτση, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη (14/11) στο ΟΑΚΑ, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα Ελλάδα-Αγγλία για το Nations League και οι δεκάδες χιλιάδες φίλοι του ποδοσφαίρου και της Εθνικής μας ομάδας, που αναμένεται να κατακλύσουν το Ολυμπιακό Στάδιο, θα έχουν την ευκαιρία να αποθεώσουν τους «ήρωες του 2004».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην έκθεση FOOD&DRINKS by DETROP 14-16 Νοεμβρίου 2025

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε με επιτυχία στη φετινή...

    ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Εκδήλωση με την Χριστίνα Λαμπίρη

    Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος ΔΑΝΗΙΛΙΣ Πάτρας, στο πλαίσιο του 28ου...

    Κακοκαιρία: Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στην Ηγουμενίτσα – Πλημμύρισαν δρόμοι στην Κέρκυρα

    Η ισχυρή βροχόπτωση από την κακοκαιρία που πλήττει την...

    Ολοκληρώθηκε το ετήσιο φόρουμ Τεχνητής Νοημοσύνης, Γλωσσικής Τεχνολογίας και Πολιτισμού Language_Tech Patras 2025

    Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το τριήμερο Language_Tech Patras 2025...