Βρούτσης και ΕΠΟ τιμούν τους Legends 2004 πριν το Ελλάδα – Αγγλία

    Ημερομηνία:

    Είκοσι χρόνια από την επική και ανεπανάληπτη κατάκτηση του Εuro 2004, η Πολιτεία τιμά και ευχαριστεί τους πρωταγωνιστές του ποδοσφαιρικού μας θριάμβου στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

    Με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και υποστήριξη του Υπουργείου Οικονομικών και της Τράπεζας της Ελλάδας, εκδόθηκαν συλλεκτικά ασημένια νομίσματα για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του Euro, τα οποία και θα δοθούν στους 23 διεθνείς μας και στον προπονητή τους, Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος θα βρεθεί στη χώρα μας γι’ αυτήν την τόσο ιδιαίτερη στιγμή.

    Η τιμητική βράβευση, σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον πρόεδρό της, Μάκη Γκαγκάτση, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη (14/11) στο ΟΑΚΑ, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα Ελλάδα-Αγγλία για το Nations League και οι δεκάδες χιλιάδες φίλοι του ποδοσφαίρου και της Εθνικής μας ομάδας, που αναμένεται να κατακλύσουν το Ολυμπιακό Στάδιο, θα έχουν την ευκαιρία να αποθεώσουν τους «ήρωες του 2004».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπούγας: Στόχος του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι η πλήρης αναμόρφωση των Ιατροδικαστικών Υπηρεσιών της χώρας

    «Στόχος του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι η πλήρης αναμόρφωση των...

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Εισαγγελείς σε Αγρίνιο, Ιωάννινα, Ηράκλειο και Λάρισα ανέλαβαν την υπόθεση

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη έρευνα της Ευρωπαϊκής...

    Και όμως, το κόστος της «καλής ζωής» μειώνεται – Οι 15 ακριβότερες πόλεις

    Η «καλή ζωή» έγινε λίγο λιγότερο ακριβή, καθώς η...

    Πολυτέλεια η μία εβδομάδα διακοπών για τους μισούς Ελληνες

    Ούτε μία εβδομάδα διακοπών δεν μπορεί να σηκώσει οικονομικά...