flamis.gr
Ενημερωτικό Portal, Πάτρα, Αχαΐα

Βρυξέλλες : Αυτό είναι το δωμάτιο που έγινε το όργιο με τον ευρωβουλευτή

Μαύροι ιστοί αράχνης, νεκροκεφαλές με φωσφοριζέ μάτια και τρίαινες του διαβόλου «υποδέχτηκαν» τον ούγγρο ευρωβουλευτή Ζάγιερ Γιόζεφ ενώ έμπαινε στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στις Βρυξέλλες το οποίο φιλοξενούσε ένα… ξέφρενο πάρτι.

Αλκοόλ, ναρκωτικά και… καραντίνα αποτελούν κομμάτια ενός παζλ που συμπληρώθηκε κομμάτι – κομμάτι μετά την «βόμβα» ότι ευρωβουλευτής συμμετείχε σε όργιο.

Σημειώνεται πάντως πως ο οικοδεσπότης δεν είχε προσκαλέσει τον Ζάγιερ στο πάρτι το οποίο λειτούργησε ως ταφόπλακα στην πολιτική του καριέρα.

Όπως δημοσιεύει η ουγγρική ενημερωτική ιστοσελίδα Blikk, ο 29χρονος διδακτορικός φοιτητής David Manzheley, δεν γνώριζε τον ευρωβουλευτή προσωπικά.

Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του ιδίου, ο αρχικός προγραμματισμός συμπεριελάμβανε μόλις 10 άτομα, τα οποία μάλιστα θα έπρεπε ήδη να έχουν νοσήσει από κορονοϊό έτσι ώστε να ελαττωθεί η πιθανότητα μόλυνσης.

Ο Ζάγιερ δεν ήθελα όμως ούτε εκείνος να χάσει το πάρτι!

Ο David δεν αρνήθηκε ότι οι καλεσμένοι γνώριζαν πως είχαν έρθει σε σεξ πάρτι. Υπήρχαν μέλη διάφορων εθνικοτήτων γιατί, όπως είπε, η κοινότητα ήταν πολύ εκτενής. Ωστόσο, αρνήθηκε ότι είχαν πάρει ναρκωτικά. 

«Πίναμε απλώς ένα ποτό όπως στις καφετέριες και, φυσικά, οι καλεσμένοι έκαναν σεξ μεταξύ τους. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τιμωρηθούμε γι’ αυτό» ανέφερε στο Blikk, ενώ πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί δεν έδειξαν το ένταλμά τους όταν «έσπασαν» το πάρτι.

Όπου φύγει φύγει

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μόλις η αστυνομία εμφανίστηκε γύρω στις 22:30, μετά από καταγγελίες γειτόνων, ο ευρωβουλευτής τα ‘χασε και έψαχνε απεγνωσμένα τρόπο να ξεφύγει.

Άλλωστε, ήξερε τι σάλος θα ακολουθούσε αν γινόταν γνωστό πως βρέθηκε σε ένα πάρτι οργίων ένας συντηρητικός χριστιανός πολιτικός.

Ενώ λοιπόν η αστυνομία έλεγχε τους καλεσμένους, ο Ζάγιερ Γιόζεφ βγήκε από το παράθυρο, κατέβηκε από την υδρορροή και βγήκε στον δρόμο.

Θα μπορούσε να την είχε γλιτώσει, αν δεν τον έβλεπε ένας περαστικός που μίλησε αργότερα στην αστυνομία.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο από την πτώση.

Η αστυνομία βρήκε… τα πάντα στο σακίδιό του, ακόμα και ναρκωτικά -αν και ο ίδιος ισχυρίστηκε έπειτα σε δήλωσή του ότι δεν ξέρει πως βρέθηκαν εκεί- εκτός από την ταυτότητά του.

Παραίτηση μετά τον σάλο

Ο Ζάγιερ ήταν ένας από τους ιδρυτές του Fidesz τον Μάρτιο του 1988 και παραμένει στενός έμπιστος του πρωθυπουργού Όρμπαν.

Ο ούγγρος Ζάγιερ Γιόζεφ ευρωβουλευτής μέχρι και την Κυριακή όταν και υπέβαλε την παραίτησή του, ομολόγησε ότι ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στο όργιο στις Βρυξέλλες, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε, ωστόσο αρνείται πως οι αρχές βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά. 

«Δημοσιεύματα στο βελγικό τύπο έγραψαν για ένα πριβέ πάρτι που έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες την Παρασκευή. Ήμουν παρών. Αφού η αστυνομία ζήτησε την ταυτότητά μου και καθώς δεν έφερα μαζί μου ταυτότητα, δήλωσα ότι ήμουν ευρωβουλευτής.

Η αστυνομία συνέχισε τη διαδικασία και με οδήγησε στην οικία μου. Δεν χρησιμοποίησα ναρκωτικά. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας βρήκαν χάπι ecstasy, αλλά δεν είναι δικό μου, δεν έχω καμία γνώση ποιος το είχε και πώς βρέθηκε εκεί.

Λυπάμαι βαθύτατα για την παραβίαση των περιορισμών για τον COVID-19, ήταν μια ανεύθυνη πράξη εκ μέρους μου. Είμαι έτοιμος να πληρώσω το πρόστιμο που ορίζεται.

Κατέληξα στην παραίτησή μου την Κυριακή λόγω προσωπικών λόγων. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, τους συναδέλφους μου, τους ψηφοφόρους μου. Τους ζητώ να αξιολογήσουν το λάθος μου μετά από 30 χρόνια αφοσιωμένης και σκληρής δουλειάς. Το λάθος είναι αυστηρά προσωπικό, είμαι ο μόνος που έχω την ευθύνη για αυτό. Ζητώ από όλους να μην το επιρρίψουν στην πατρίδα μου (Ουγγαρία) ή στην πολιτική μου ομάδα (ΕΛΚ).

Ζάγιερ Γιόσεφ/Szájer József»