Βρυξέλλες: Ντύθηκε τσολιαδάκι το διάσημο Manneken Pis για την 25η Μαρτίου

    Ημερομηνία:

    Tη στολή του εύζωνα φόρεσε σήμερα το φημισμένο αγαλματάκι των Βρυξελλών, Manneken Pis, τιμώντας την Ελλάδα για την 25η Μαρτίου τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση.

    Στην περιορισμένη λόγω κορονοϊού τελετή συμμετείχε ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Βέλγιο Διονύσιος Καλαμβρέζος και εκπρόσωπος του Δήμου Βρυξελλών.

    «Η πρωτεύουσα της ενωμένης Ευρώπης δεν μπορούσε να λείπει από τον εορτασμό των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσης. Η Ελλάδα είναι συνιδιοκτήτης, συμμέτοχος και πρωταγωνιστής στο σχέδιο της ευρωπαικής ολοκλήρωσης» τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και προσέθεσε ότι «μια τέτοια σημαδιακή ημέρα για όλους τους Έλληνες βρισκόμαστε σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης των Βρυξελλών και περνάμε αυτό το μήνυμα ότι τα καλύτερα έπονται και τα χειρότερα τα αφήσαμε πίσω»

    Βρυξέλλες: Ντύθηκε τσολιαδάκι το διάσημο Manneken Pis για την 25η Μαρτίου

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 10/11/2025

    16:45 ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Πρωτάθλημα Α1 χάντμπολ...

    Κέιτ Μπλάνσετ: Άρωμα Χόλιγουντ στην Καρδαμύλη – φωτο

    Η σταρ των δύο Oσκαρ, Κέιτ Μπλάνσετ, βρέθηκε την προηγούμενη...

    Φορτισμένη η Τούνη στη δίκη για revenge porn: «Θέλω τιμωρία, όχι χρήματα»

    Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα η...